0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bir arkadaşımın arabasını 1 ay arayla 2. kez psikopatın biri sivri sert cisimle bir parçası sağlam kalmayacak şekilde derin derin çizmiş. Şubat ayında evinin otoparkında çizilirken bu kez işyerinin yakınında bulunan resmi anlamda ruhsata sahip ücretli otoparkta çizilmiş. Daha ilkinin davası bile açılmadan bu olay aynı şüpheli tarafından yapıldığı düşünülüyor. Otopark işletmecisi kamera kayıtlarını ilk başta vermek istemiyor, ancak polisin ısrarı ve delilleri karartmadan suçlanacağı korkusuyla otopark giriş çıkış vb. kayıtları istemeyerek de olsa polise teslim ediyor. Hatırlarsanız "Komple Boyalı Aracın Tespiti " adı altında bu konuyu sizlere detaylı anlatmıştım. Arkadaş arabayı daha geçen hafta teslim almıştı. Yine çizileceği korkusuyla evinin otoparkına 4 adet kamera taktırmıştı. İşin hukuki boyutunda otopark işletmecisi araca verilen zarardan sorumlu tutulabilir mi ? Bu arabanın park ücreti aylık olarak ödeniyormuş.
Vakti zamanında sokak serserileri eski aracımı çizmişlerdi...
Aslında onlar 3'e ayrılıyor;1- Babaları tarafından eğitilmeyen cahil, küçük yaştaki çocuklar,2- Eskiden kalan bir moda olan bazı kaporta boyacıların iş yatırımı,3- Bir şekilde size çok kızgın olan sapık ruhlu insanlar.
4- Annesi belli ama babası ile ilgili çeşitli rivayetler bulunan, insan görünümündeki ancak insanlıktan bir nebze pay alamamış , aklı kıt yaratıklar
Arkadaşlar, aracı 2. kez çizilen arkadaşa o komşundan (!) uzaklaş diye öneride bulundum. İnsanın başını belaya sokar. Kanunlarımız çok zayıf çok. Kasko şirketinin suçu günahı ne? Böyle insanlara (!) ibretlik ceza vermelisin. 2012 model Corolla arabamı çizilecek diye korktuğumdan henüz hiç kimseye yıkatmadım. Fırça bile değdirmedim. Ben bunları yaparken öğrencim (!) ne yapsa beğenirsiniz... Araç okul bahçesinin dışında( tenha bir yolda ) park halindeyken sen arabaya taş at. Yapan öğrenci ortaya çıkmadı. Arka sağ kapının üst taraflarında küçük de olsa bir göçük oluştu. Bu olaydan sonra okuluma arabayla gelmez oldum. Öğretmenler de hedef tahtası durumunda, ara sıra arabaları...
yaklaşık 5 yıl önce bende birisini tam arabamı çizerken suçüstü yakalayıp komaya sokmuştum, şahıs 1 ay komada yattıktan sonra iyileşti bende ceza aldım ama başka sabıkam olmadığı için ertelenmişti, ortalıkta manyak çok ne diyim geçmiş olsun...