merhaba arkadaslar. oncelikle kendimi tanıtıyım; ben turgay baydar, 19 yasındayım izmit'te ikamet ediyorum. 2005 corolla 1.6 terra sedan arac kullanıyorum demek dogru olur sanırım. (babamın aracı:))
evet gelelim asıl mevzuya: gecen hafta aracımıza lpg taktırdık. yeterince arastırmadan sonra tartariniye karar verdik. arkadaslar, bizim tek endisemiz aracta performansı etkilemesiydi. taktırdıgımız gun lpg yi denemek icin otobanda bir hayli yuklendim. izmit-otogardan herekeye kadar gittim. sonuc gercekten super. rampada olsun duzlukte olsun aracın cekişi cok iyi. körfez düzlüğünde 210u gördüm yol biraz daha bos olsaydı bi 215 olurdu sanırım. biraz da yakışından bahsedicem. bir depoyla 400km gidersiniz demisti lpg servisi. inanmayacaksınız ama 310km olduğunda depoyu fulledim 46ytl lik yakıt aldı. 46/310= 148küsür.. 15kurus yani. sehir icinde de seri kullanmama ragmen yakışı cok iyi geldi. son olarak lpg baglaması da 1700ytl. 290ytl de ruhsata gecirilmesi. umarım ilerde lpgden kaynaklanan teknik bir sorunla karsılasmayız.. taktıracak arkadaslar, hiç dusunmeden taktırın derim..