0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
volvo s40 biçilmiş kaftan özel bir araç
Yılda 10000 km yapıyorsanız dizele gerek yok zaten.Ben olsam avensis alır veya yeni corollayı beklerdim.Eğer ilerde çocuk falan olursa hb araçlar küçük gelmeye başlar,bebek arabasıydı,pusetiydi derken.O yüzden önermedim ama auriste düşünülebilir.Vw grubunu önermiyorum tsi motordan dolayı.Yurdumuzdaki benzin çok kaliteli(!) olduğundan pistonların can vermesi durumu çok sık olmaya başladı.Skoda grubuda aynı durumdan eleniyor.Ne kaldı geriye derseniz pekte bir şey yok açıkçası.Kasa durumunu bilmiyorum ama belki mazda grubuda düşünülebilir(gerçi son dönemde sorun çıkarmaları arttı ama)
Japondan şaşmayın. Toyota yada honda önceliğiniz olsun
5 serisi geldi aklıma yakıtı hakkında bilgim yok amahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2006-520d-siyah-m-design-tv-dvd-borusan-120445681/detay
model ismi verirseniz daha faydalı olur sanıyorum..teşekkürler..accord olabilri mesela ama genel olarak pahalı ve o da yakıt ekonomisi kısmına uymuyor..
Skoda dusunmuyorum pek..civic de hic tutmadi ama yeni corollayi beklemekte fayda var..ben su bmw 5.20 lere bakayim bir:))
Avensis 1.6 elegant extra ohh fıstık gibi içide yayla gibi rahatı deseniz mükemmel aracınızla aynı paraya bakımı olacak zamanlarıda aynı bildiğiniz bir motor olacak o kasaya görede gayet iyi yakıyor bence.. Bu paraya daha mantıklı bir seçenek göremiyorum ben...
Yeni oktavia önerebilirim size.Dizel en full olanı 61000 civarında şuan.