Gönderen Konu: şahit olduğumuz kazaları anlatalımki İBRET olsun tüm hız meraklılarına...  (Okunma sayısı 1090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
arkadaşlar hız felakettir sloganı altında şahit olduğumuz yada başımızdan geçen kazaları anlatalım ve okuyalım okutalımki hepimize ders olsun belkı hız meraklılarına faydası olur.fazla fışırdamazlar.unutmayınki HIZLI GİDEN SERT DURUR.GÜMMMMMM DİYE.VE SON DUYDUĞUNUZ SES OLUR BU....
toyota'sız adam

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
ilk açılışı ben yapmak istiyorum.
bundan 4.5 sene önce istanbul maslak tarafında hacıosmana giden yol vardır istanbuldakiler bilir.geç saatlerde o yol tam bir hız yolu olur.ben şirketimin minübüsü ile ışıklarda durdum yanımdada bir honda cıvıc modifiyeli bir araç durdu araçtaki müzik şiddeti okadar çoktukı camı kapatmak zorunda kaldım sürücünün gözünde gece vakti güneş gözlükleri havalımı havalı bir tip yatırmış koltuğu geriye kaykıla kaykıla keyf yapıyor.yeşil yandı ve bu vatandaş öyle bir kalkış yaptıki sanırsınız kıçına roket  takmış :D haliyle uzadı gitti bende tın tın sağdan sağdan gidiyorum.o dümdüz yolun sonundada mehmetcik vakfının orada tatlı bir viraj var ben oraya yaklaştığımda baktım ileride bir karışıklık var dumanlar toz falan hepsi bir arada.birde ne göreyim o vınnnnlayan arkadaş virajı alamamış ağaca çıkmış araca sıkışmış kafası camdan çıkmış vaziyette öküz gibi böğürüyor kurtarın benı diye .itiraf edeyim zerre kadar acımadım ona.içimden hani nerde kaldı az önceki havan dedim ..eee ne dedik HIZLI GİDEN SERT DURUR.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
Güzel bi konu açmışsınız Şaban bey şahit olduklarımızın yanında bizim de yaptığımız kazaları anlatırsak bi takım dersler alabiliriz çünkü illa tecrübe etmek için başımızdan geçmesine gerek yok.Toyotadan önce şahinim vardı ve ankara büyük migrosun önünde sağımdan gelen arabalara bakarken önümdeki arabaya frene bile basamadan çarpmıştım gerçi yavaş ve acemiydik bişey olmamıştı ama iyi bi tecrübe olmuştu gözünü hiç bir zaman yoldan ayırmamayı öğrenmiştim :) ilk ve tek kazam budur benim bidaha da olmaz inşallah
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
selam arkadaşlar
kırmızıda durdum bekliyorum sarı yandı yeşile döndü ben yavaşça harekete geçtim
karşı taraftan bi minübs ve kartal durdu
son şerit boş fakat minübüsten dolayı göremiyorum
yol benim bana yeşil yanıyo nasılolsa düşündümki
neyin vurduğunu bırakın neler olduğunu bile anlayamadım
tek hatırladığım bulunduğumuz göbeği 2 kez görmem
10 dk sonra kendime geldim ve bana çarpan şe.....sizin yanına koştum
adam polise şoyle dedi "bana yeşil yanıyodu arkadaş kırmızı yanarken birden fırladı"
iş mahkemeye gitti
beraat ettim karşı tarafada 1000 ytl ceza verdi hakim
yaşasın adalet!
burdan şu dersi çıkardım lambalara dahi güvenmiceksin
kendinizden değil karşı taraftan korkun
600 ytl yi basan ehliyet aldığı için !
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Yolda yürürken tahmini 60-70 km/h hızla karşıdan gelen mazda marka minibüs bir sağa bir sola yolda gezinmeye başladı ve direksiyon hakimiyetini sağlayamayan sürücü minibüsü devirdi. İçinden yaralı 5 kişilik bir aile çıktı. Kazanın nedeni, yolda giderken, emniyet kemerini takmak istemesi gibi basit görünebilen bir davranış şekli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
bcevre yolda ılerlıyordum. arkamdan bı tır benı gecmeye kalktı bende yavasladım bır an once gecsın dıye tam solladı adam sol serıtte ıken bı anda bır onume geldı ınanılmaz sekılde gelmıstı.ben bı anda sag tarafa gecıp frene asıldım ve durdum sonra bı baktım tır devrıldı.anladımkı tır benı sollarken sol kavsakdan bı tane dolmus tıra gecırınce benım onume cıktı
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
allah korumuş.geçmiş olsun dostum...
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
  Gerçekten çok geçmiş olsun herkese. Bu yüzden trafikte umursamazca yapılan hatalar çok daha büyük ve masum insanları da tehlikeye atabiliyor. Sonuçta Trafik diğer insanlarla ve eşit hak oranlarında paylaşılan bir ortamdır ve hatalar malesef telafi edilemeyecek sonuçlar doğurabiliyor.