0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Not: Seri bir araç istemiyoruz ama bayırda yokuşta çok çabuk ta bayılmasını istemiyoruz bu konuda bilinçliyiz
İnsanlar araçlarını seçerken sürekli kullandıkları bölge, parkura göre motor hacminde seçim yaparlarsa, o araca uzun süre sahip olurken bunu mutluluk içinde de yapabilirler.1.3 motor ile 2.0 motor arasındaki farklar şunlardır;Birisi şehir içinde az yakıtla yetinirken diğeri onun 2 katı yakar,Birisi uzun dik bir yokuşu 5. vites 110 ile sessiz tırmanırken diğeri 4. vites ile biraz motor sesi alarak 110 ile aynı yokuşu tırmanır. Yani üretici firma o kasaya koymuş olduğu farklı hacimdeki motorlarla ilgili bayılma diye bir şey söz konusu değildir.Sizin bir araçtan beklentileriniz nedir? önemli olan bunun bilincinde olmanızdır.Şunu unutmamak gerekir, bir Ferrari kadar seri, bir TIR kadar güçlü, bir Mercedes kadar sessiz ve bir 1.4D-4D kadar ekonomik bir araç henüz üretilemedi.
Selim bey ikinci ele takılmayın. sıkıntınız motorun performansıysa bayiye gidip deneme sürüşü yapar tatmin olursunuz yada vazgeçersiniz
ertan bey çok haklısnız ancak bütçem el verse ilk tercihim 1.6 comfort extra olacak ancak bütcem 30 bin hadi zorlarız 32 bine yoksa bende sıfır derim arkadaşlar fatih bey bursa daki bayileri aradım ancak ellerinde comfort 1.33 test aracı olmadıklarını söyledir ondan dolayı burada sormak istedim ki zaten benim açımdan sorun yok ben babamın sorusuna cvp aradım ertan bey de yardımcı oldu saolun
Arkadaşlar merhabalar yaklaşık bir- bir buçuk aydır babam ile corolla 1.33 modellerine bakıyoruz.. (ikinci el ) Tam istediğimiz bir araba ancak babam dün ikinci elleri hakkın da biraz çelişkiye düştüğünü söyledi.. çünkü 2011 model 20.000 de 30.000 ki arabalar hatta 15.000 de 31 bin lira 32 bin lira 33 bin lira isteyen oldu ve bu klasmandaki bir araba için düşük bir rakam.. yani neden bu km lerde bu kdar ucuza gidiyor bu araçlar? acaba performansından dolayımı :/ veya motorunun 1.33 olmasımı? diye sorunca biraz hak verdim aracı kullanmak hiç nasip olmadı 2 yıl öncesine ait yorumlar okudum formda şu an kullanan arkadaşlardanda biraz yorum almak istiyorum. memnunmusunuz sizce alınmalımı neden bu kadar fiyatlar düşük yada normalmi :/ motor çok mu vasat ona göre babamada okutacam Not: Seri bir araç istemiyoruz ama bayırda yokuşta çok çabuk ta bayılmasını istemiyoruz bu konuda bilinçliyiz
Anladım,birde aracı nasıl kullanmayı planlıyorsunuz? Yani şehiriçi mi uzun yolda mı,araçta kaç kişi olması muhtemel genel kullanımda.Bunlarda karar vermenizde önemli etkenler.Ayrıca çok kısa bir süre sonra yeni kasası geliyor aracın.Tabi doğal olarak şuanki kasalarda ve daha önceki kasalarda değer düşüşü olacaktır.Yani çok aciliyeti yok ise birazcık daha bekleyip daha güzel bir araç alabilirsiniz.Eğer şehiriçi ağırlıkta kullanıcaksa araçtada 2-3 kişi olacaksa alınabilir.Ama Uzun yol yapayım araçtada 2-3 kişi+ bagaj olsun derseniz bu durumda arkadaşların dediği gibi biraz devirli kullanım gerektirir.
ben bu aracı bir süre kullandım.fakat pek randıman alamadım.yakıt olayı oldukça fazla kışın 8 lt yazın ıse kılima açık halde 7.5 lt altına düşemedim.aracı çoğunlukla tek başıma kullandım pek de memnun kalmadım.araç daki çekiş memnun edici değil malum 1.33 ağırlığı yanlış hatırlamıyosam 1250 kg idi.aileyle kullanıcak bir araç değil araç her bayıldığında siz üzülecekiniz.şimdi diyecekisniz ki bu kadar mı vasat.keşke deneme imkanınız olsaydı.Şunu da belirtmek istiyorum;aracı 5000-5500 d/d çevirirseniz sürekli ,kullananı birazda olsa mutlu ediyor.Bu eylemde hem cebi hemde arabayı yıpratıyor.selim bey hiç bulaşmayın ,para kolay kazanılmıyor .