0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İzmirli kardeşliği öyle mi Kerem?
Metronun sanayi duğının hemen arka sokağında "Hakan" varinanılmaz mükemmel bir ustaçözemediği hiç bir sorun yokkazıkçıda değilservisten ayrılmajapon arabalarında uzmanbir tek örnek vereyim: bir maç kutlamasında kornaya fazla yüklenip yaktımservisler direksiyon değişecek dediler ve korkunç kazık fiyat çektilerfiyatı yazmaya bile dilim-elim varmıyor, neymiş efendim direksiyonun içinde hava yastığı varmış, kornaya müdahale edilirse yastık açılırmış o yüzden komple direksiyon değişecekmiş mış cek cak cuk çükHakana bu durumu anlattım , sadece sırıttı.....direksiyonu açtı 20 dakika içinde kornayı onardı , arabayı her koşulda zaten yıkamadan vermiyoryıkayıp pırıl pırıl verdi ve sadece 20 Tl aldıservislere kocaman bir Tuuuüüüüü
Alsancak Toyo' da baskı balata değişimi yaptım. İşlerinin ehli olduğu her hallerinden belli.
Toyo da aracın V kayışı gergi rulmanları ve arka fren balatalarını değişti..Arka diskler tornalandı;Kompresyon testi uygulandı subaplar sağlam sıkıntı yok;ayrıca boğaz kelebeği temizlendi..Tüm bu işlemler 600 lira nakite halloldu...Bilmiyorum 2 rulman+1 kayış+arka fren balatası için çok mu alınan ücret çok mu emin olamadım???