Gönderen Konu: Vahşet  (Okunma sayısı 1276 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Site Yöneticisi
  • ******
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Vahşet
« : Temmuz 28, 2008, 08:18:53 »
  Ne söylenebilir ki? Malesef yine onlarca masum insan yaralandı ya da hayatını kaybetti ve onların bir çok yakını da üzüntü içinde. Kim ve ne sebeple kendinde böyle bir hak bulabilir ve acımasızca masum insanları katledebilir. Bu hakkı nereden buluyor? Bu acıları o insanlara çektirmeye sebep her ne olursa olsun değer mi? Her ne taraftan bakarsanız bakın masum insanları katletmenin içinde insanlık aranamaz bence. Dünya da bir azınlık saltanat yaşayacak diye masum insanlar, halklar, ırklar ve inanışlar üzerinde böyle bir oyun oynanamaz. Hiç bir sorunu insan oğlu savaşlarla çözememiştir. Tam tersine savaşlar yeni sorunlar yaratmıştır. Böyle bir saldırıyı da ancak gelecekten hiç bir beklentisi olmayan, ümitsizlik içindeki insanlar yapar ve bunların içinde bulunduğu durumun sebebini de ayrıca araştırmak lazım.
 Herkese çok geçmiş olsun. Barıştan, saygıdan ve sevmekten zarar gelmez. İyi insanlar da barışa yönelik işler yapmalı.

Toyota Club Türkiye

Vahşet
« : Temmuz 28, 2008, 08:18:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Eski Toprak Toyotacı
  • *****
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Vahşet
« Yanıtla #1 : Temmuz 28, 2008, 13:53:11 »
Bu tür vahşetler insanın yaşama sevincini götürüyor, moralini sıfıra indiriyor. Bu sabah işe çok zor gittim. Sanki bir yakınımı kaybetmiş gibiyim.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Fanatik Toyotacı
  • ****
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Vahşet
« Yanıtla #2 : Temmuz 28, 2008, 13:59:15 »
Şimdi biraz önce okudum ve 8,5 aylık hamile bi vatandaşımızın ve bebeğinin de patlamada vefat ettiğini öğrendim gözlerim doldu eşide ilk patlamada yardıma koşmuş... Allahtan rahmet diliyorum benim başıma gelse yaşayamazdım.
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Hiperaktif Toyotacı
  • ***
Ynt: Vahşet
« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2008, 16:35:12 »
Bu tür eylemlere en ufak katkısı olanlara lanet olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Hiperaktif Toyotacı
  • ***
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Vahşet
« Yanıtla #4 : Temmuz 28, 2008, 23:19:41 »
   İnsanlıktan nasibini almamış,dış güçlere satılmış ,vatan haini mahlukların yaptığı terör hareketi yüzlerce insanın canını yaktı.
   Türkiye Cumhuriyetini içten yıkmaya çalışan dış güçlerin bu gizli oyununa gelmemek için birlik ve beraberliğimizi her an devam ettirmeliyiz.
    Ölenlere rahmet,ailelerine sabır ve başsağlığı dilerim.
98 Corolla 1.6 GLI Special


Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Efsane Toyotacı
  • *****
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: Vahşet
« Yanıtla #5 : Temmuz 28, 2008, 23:26:17 »
Olenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara Allah'tan acil sifalar...

Ergenekon teror orgutune yonelik sorusturmada  gozaltina alinanlar Temmuz'da ulkeyi kana bulayacak bir eylem yapmayi planladiklarini soylediler zaten haftalar once. Insallah bunun arkasindakiler bir an once cezalandirilirlar.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Site Yöneticisi
  • ******
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: Vahşet
« Yanıtla #6 : Temmuz 29, 2008, 08:22:56 »
  Bence tüm siyasiler, birbirleriyle uğraşmaktan asıl uğruna hizmet etmeleri gereken halkı unuttular. Tüm bunların üstesinden gelecek yine sonuçta halktır, bu topraklarda yaşayan ve bundan bir çıkar edinmeye çalışmayan halkın birliğidir.