Gönderen Konu: 2005 terra ayna ayarının çalışmaması  (Okunma sayısı 1585 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
2005 terra ayna ayarının çalışmaması
« : Nisan 01, 2013, 00:49:55 »
herkese merhaba. cumartesi itibariyle aracın bakımını yaptırdım. çırak mazot püskürterek motoru temizledi. bugün aynaları ayarlamak istediğimde hiçbir tepki vermediğini gördüm. sizce sebep ne olabilir. motor temizliği sırasında bir şey olmuş olabilir mi? yoksa sigorta problemi mi? kitapçığı incelediğimde 19.CIG 15 A: Çakmak, müzik sistemi, saat,elektrikli dikiz aynası kumandaları, diye bir madde var. uygun olan bu mu, bir de sigorta kutusu tam olarak nerede.

Toyota Club Türkiye

2005 terra ayna ayarının çalışmaması
« : Nisan 01, 2013, 00:49:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: 2005 terra ayna ayarının çalışmaması
« Yanıtla #1 : Nisan 01, 2013, 16:43:58 »
herkese merhaba. cumartesi itibariyle aracın bakımını yaptırdım. çırak mazot püskürterek motoru temizledi. bugün aynaları ayarlamak istediğimde hiçbir tepki vermediğini gördüm. sizce sebep ne olabilir. motor temizliği sırasında bir şey olmuş olabilir mi? yoksa sigorta problemi mi? kitapçığı incelediğimde 19.CIG 15 A: Çakmak, müzik sistemi, saat,elektrikli dikiz aynası kumandaları, diye bir madde var. uygun olan bu mu, bir de sigorta kutusu tam olarak nerede.
Sigortası hangisi bilemiyorum ancak 2 sigorta kutusu var birisi kapıtı açınca sağda hava filtresinin yanındaki kısım diğeri ise içeride direksiyonun solundaki kaput açma düğmesinin oradaki ruhsat gözünün arkasında.Ruhsat gözünü çıkarıp görebilirsiniz.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Nisan 07, 2013, 00:37:11 »
sigortadan kaynaklıymış. motor kısmında üç tane yedek sigorta ve sigortaları tutmak için aparat var. 15'lik olanı direksiyon altındaki 19 numaralı sigortayla değiştirdim ve sorunum düzeldi. aynalar haricinde yol bilgisayarı ve cd çalarda çalışmıyordu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '03
  • 33 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 29, 2013, 22:19:41 »
sigortadan kaynaklıymış. motor kısmında üç tane yedek sigorta ve sigortaları tutmak için aparat var. 15'lik olanı direksiyon altındaki 19 numaralı sigortayla değiştirdim ve sorunum düzeldi. aynalar haricinde yol bilgisayarı ve cd çalarda çalışmıyordu.
sigorta tutmak için aparat mı var ? nasıl birsey ki o
2003 CoRoLLa TeRRa 1.6 VVT-İ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Mayıs 02, 2013, 01:47:07 »
sigorta tutmak için aparat mı var ? nasıl birsey ki o
motor sigorta kutusunun içinde cımbıza benzeyen plastik bir parça mevcut.