Gönderen Konu: mm vites yerinden kakmıyor rampada  (Okunma sayısı 7766 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: mm vites yerinden kakmıyor rampada
« Yanıtla #20 : Ağustos 05, 2008, 01:00:52 »
Sol ayak ile fren kullanmaya alışıksanız el freni yerine freni kullanabilirsiniz. Böyle bir çözüm hoşuma gitmesede zor durumda işe yarıyor. İlk fırsatta m/m vitesden kurtulmayı planlıyorum. Adil abi yan çizmese 2 hafta önce vermiştim arabayı ama, şimdilik beklemedeyim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 05, 2008, 01:00:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Eylül 17, 2008, 09:17:39 »
merabalar ,ben foruma yeni üye oldum.bende d4d kullanıcısı olarak düşüncelerimi açıklamak istedim.ben de serdar arkadaşıma katılıyorum,ben arabamı alalı bir sene oluyor.aracın rampadaki problemini ancak iki ay sonra farkettim,çünki malatya da pek rampa yok.problemi farkedince servise başvurdum.servistekiler ilk defa görmüş gibi davrandılar ve şaşırdılar.istanbula haber verdiler oradan eğitimli!!! bir mühendis arkadaş geldi ve bana el freni ile nasıl kalkabileceğimi gösterdi(sağolsun)!!! şu an da hakkarideyim(iki sene buradayım)burada her taraf rampa,yani el freni ile akraba olduk.bence bu kadar iyi bir otomobil yaptıktan sonra bu ayıp yakışmamışitüm toyotacılara saygılar..