0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yasin Bey ilginiz ve dikkatiniz için teşekkür ediyorum öncelikle. bende gördüğüm zaman sinirleniyorum ve uyarmak istiyorum ama yolda çok müsait olunmuyor. bundan sonra daha fazla dikkat ederek elimden geldiğince uyarıp dikkat ettirmeye çalışacağım. umarım herkes dikkat eder ve etmeyenleri uyarırsa ceza için değil insanlık ve çevre bilinci için dikkat edilecektir.
Yusuf Bey bazılarına biliyorsunuz birşey söylemeyede gelmiyor. Bir bakmışsınız o çoktan üste çıkmış. Üste çıktığı gibi mazallah şiddete yönelenleride az değil. Can Bey'inde dediği gibi insanın ruhu pis olmayacak.
öyle tabi Ankara da yaşayan biri olarak mamak gençliği gibi insanlara fazla yaklaşmamak lazım. uyarılmayacaklar listesinde şahin, doğan, doğan görünümlü şahin vb. var
Doğru tespit
Herseyin basi dayak:) Egitimle falan olarak sey degil bence.
Ben genelde sakız atıyorum attıktan sonra da hep derim ya birinin camına gelse birşey olsa diye ama çok geç oluyor malesef çok yanlış birşey farkındayım. Poşet mendil pet şişe atanlara aşırı uyuz oluyorum bende ama sakız küçük birşey olduğu için her seferinde aman modunda oluyorum eğer buradan birine yolda giderken denk geldiyse çok çok özür diliyorum pek affı yok ama kusuruma bakmasınlar Bu arada bende maximum 4 tane muz kabuğu atan gördüm ibretlikti baya güzel şeyler söylemiştim kendisinin arkasından
çöp atmak ne olursa olsun elbette yanlış bir şey. ama sakız konusunun bir önemi var, bir yerde okumuştum, kuşlar sakızları ekmek zannedip yemeğe çalışırmış ve yapışıp kaldığından ölürmüş. buna ayrıca dikkat etmek lazım.
Kuş olayını bilmiyordum demek eskişehirin kuşlarını bizim ercü öldürdü