0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onur abi arabana mercek yaptırmadan xenon yapma iki açıdan zararlı ilk olarak tam olarak ışık dağılmayacağı için merceksiz senin görüşün kısıtlanacak ikinciside karşıdan gelenlerin gözünü çok etkileyecek merceksiz xenon homojen bir dağılım olmadığı için
http://merceklifar.com/toyota.html al abi o zaman bayada uygulama fotoğrafı var buradan ayarlayabilirsin birşeyler bence
orjinal yani bixenon olmadıktan sonra muayeneden geçemezsiniz. bence hiç boşuna uğraşmayın. benim aracımda mercek, far yıkama, elle yükseklik ayarı var ama otomatik yükseklik ayarı olmadığı için muayeneden geçemedim geçen sene. sarı ampullarımı takıp tekrar muayeneye girmiştim.
çok teşekkür ederim kardeşim. gayet faydalı oldu
abi ne demek önemli değil istersen bu yeri biliyorum bana yakın vizelerim var bitince senin adına gider bir yoklama çekerim oraya seninde soruların varsa iletirsin bana bende cevaplarını iletirim sana bende arabanın sağına soluna bişiler yaptırırım belki
kardeşim bütün Enesler böyle oluyor anlamadım gitti çok çok teşekkür ederim kardeşim. Valla çok memnun olurum. işlerin bitince vve de zamanın olursa çok makbule geçer. hatta telefonlaşırız daha iyi olur
abi lafımı olur teşekkürede gerek yok Allah razı olsun de bana dahası yok haftaya cumartesi sınavlarım bitiyor ondan sonra bir gün haber veririm sana abi irtibata geçeriz
aman ha otomatik yükseklik ayar motoru yok ise muayeneden geçemezsiniz dün muayeneye gittim maalesef geçemedim sarı ampulleri takıp tekrar gideceğim.