Gönderen Konu: 2009 2.0dizel verso kullanan varmı?  (Okunma sayısı 946 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 33 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
2009 2.0dizel verso kullanan varmı?
« : Mart 27, 2013, 11:16:47 »
arkadaşlar öncelikle merhaba dün bir arkadaşım toyota fabrikasından fabrikaya tahsis edilen araçlardan ihale ile bir verso aldı 2009 dizel premium navigasyon cam tavan yanıma geldiğinde araca hayran kaldım yok yok araçta zaten türkiye ye o yıllarda hiç verilmemiş amerika ya ihraç edilen araçlardanmış navigasyonda amerika haritası yüklü.biraz kullandım 1.4 dizel var bende ona göre araç uçuyor cam tavan bir harika çok güzel bir araç 32 bine mal olmuş tamamı.sizlere sormak istediğim konu şu aracın burda emsalinin olmaması satarken sorun yaratırmı yada parça sıkıntısı olurmu kullanırken nelere dikaat edilmeli özellikle dizel verso kullanan üyelerimizdern cevap bekliyorum herkese hayırlı günler diliyorum...
2013 corolla advance cvt. 30 binde 7 binden sonra lpg li...

Toyota Club Türkiye

2009 2.0dizel verso kullanan varmı?
« : Mart 27, 2013, 11:16:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • çıkarım seninle her yola
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 2.0dizel verso kullanan varmı?
« Yanıtla #1 : Mart 27, 2013, 16:27:12 »
Nuri bey arkadaşınızın aldığı araç hayırlı olsun. Çok iyi bir fiata almış aracı.Yedek parça sorunu yaşamaz. Neticede araçların imal yılına göre en az 10 yıl yedek parça temin etme ve imal etme garantisi var. Amerikaya ihraç araç dahi olsa neticede aynı kasa araç. Donanım farkından dolayıda olsa parça sıkıntısı olmaz. Kazasız belasız sürüşler dileklerimle.