Arkadaslar sanırım hepimiz için üzücü ve sinir bozucu, hatalardan yada hatasız yediğimiz trafik cezaları vardır.Bunların ilkini henüz 3 yıllık arabam var ama ben yedim. Yasak u dönüsü yaparak polisle kafa kafaya geldik ben dönmüstüm artık yapacak bisey yoktu.
Sabah esimi kontrol için dokturuna götürüyordum 55 ytl sürpriz oldu. Kapıyı bile açmadım godaman gibi oturdum imzaladım ve gittim:))))))
Herkese kazasız belasız vede cezasız sürüsler dilerim.
bankaya girdim 5 dk işimi halletim

çıktım...
kumandaya bastım ses yok..

sonra baktım araba yok...
104 km/s ile gitmişim hafif yokuş aşağı yolda ilerdeki tepeyi görerek. Göremediğim ise tepenin üstünde bekleyen radar
benimde ilk tanışmam radar cezası ile olmuştu

renault 9 ile...
ehliyeti aldığım gün dedemin arabasıyla arkadaşlarla fenerbahçede geziyorduk.
kırmızı yanarken trafik polisi arabalara geç geç diyordu ben geçince durdurdu ceza yazdı.
ehliyetin verilis tarihi ile trafik ceza tarihim aynıdır
Allaha Şükür henüz olmadı bana böyle bişey
Bende sadece park cezası yedim Allaha şükür arabayı kullanırken hiç ceza yemedim
Çok şükür benim de cezam yok. Zaten ceza yesem de sadece hız sınırını aşmaktan yerim herhalde. Park, kırmızı ışık, U dönüşü, emniyet kemeri gibi tüm kurallara çok dikkatlice uyuyorum ama hız konusunda çok fazla dikkatli değilim maalesef...
Bende ceza çok, isteyenlere bu konuda yardımcı bile olurum

İlk cezamı şirket arabası ile kırmızı ışıkta geçtiğim için (geçtiğimi söylediler ama ben geçtiğimin farkında değildim), polis ile muhabbet sonunda park cezası yazdırarak yemiştim. Ondan sonra ters yön, park, cep telefonu ile konuşma, sis farı, radar gibi muhtelif cezalarım mevcut. Birde ödeme krizlerim vardır benim makbuzu arkadan gönderiler üstünde benim adım var içinde başka birinin makbuzu ya da makbuz numarasını yırtmıştır memur bey banka numara olmadan makbuzu almam der. Ceza'dan çok öderken çıkan zorluklardan yıldım.
Bu arada Gökhan'ın anlatımına çok güldüm. Sen bizi güldürdün Allah'da seni güldürsün hocam.
Bende ilk ve tek cezamı sis lambasından yedim açık olduğunu unutmuşum kiralık araba idi. Hız veya emniyet kemerinden yesem içim yanmazdı.
Akşam üzeri bomboş bir yolda kırmızı ışıkta beklerken ve tek araba olarak hemde, arabama iki tane büyük köpek saldırdı arka camlarda açıktı çünkü hava sıkıcı ve sıcaktı annem arkada oturuyordu ve ben köpeklerden korkup yürüdüm beşyüz metre ileride polis cezayı kesti.Kırmızıda geçmişsiniz die. Demekki birisi haber verdi. Ama o birisi köpeklerin saldırdığını söylemedi onlara, Beni ise hiç dinlemediler ben o zaman cezayı ödedim, ya dursaydımda camdan içeri kafasını soksaydı ve anneme zarar verseydi o köpekler..
Allah'a şükürler olsun bugüne kadar böyle bir problemim olmadı.Ama geşen Kuşadası'na giderken (Manisa topraklarında iken) sollama yaptığım esnada karşıdan gelen minibüs aşırı derecede selektör yapınca radar oldugunu anladım.Gerçi 110 km ile radarı gördüm ama durdurmadılar beni?

??Hadi hayırlısı......
ilk ve tek ceza makbuzumun tarihi 03/12/93. nerdenmi biliyorum, ehliyetimin tarihide aynıda ondan. 5 sene ehliyetsiz araba kullan, antalyadan yalovaya arabayla ehliyetsiz olarak ehliyetini almaya git, al ve dönüş yolunda yalova çıkışında radardan ceza ye. kutuptaki bedevimi dersiniz, çöldeki kutup ayısımı, siz karar verin. herhalde o küçücük ehliyet adama güven veriyor,
maaşallah o konuda şanslı sayılırm.yanlız kuzenimin yediği ceza ilginçtir.üniversitede okurken öğrenimini çekmeye bankaya gittiği sırada park cezası yazmışlardı

devletten geldi devlete gitti paralar
ilk cezamı 10 gun once yedım melekete gıderken ufak bı kasabadan gecıyordum ve hızım 50 veya 55 cıvarı cevırdıler 51 den radara gırmıs ım azamı hız kasaba ıcınde 50 mıs memur beyler soyledı 60 lıra odedım

:D
benim de emanet aldığım arabayı otoparka çekmişlerdi... apartmanın arka sokağında herkes bir teker yolda bir teker kaldırımda park halindeydi. ben de arkalarına park ettim. Sabahleyin ekmek almaya giderken sokaktaki arabalar azalmış olmasına rağmen bizimki duruyordu. Kahvaltıdan sonra melesef kötü sonla yüzleştim...Hatalı parktan götürmüşler... İlk cezamı Park+Çekme+Otopark ödmek zorunda kalmıştım...
İlkini hatırlamıyorum, çok uzun süredir ceza yemedim, ama son yediğim cez 12 haziran 2008 de radardan.Mahkemeye verdim.Çünkü acil hasta taşıyordum.Adli tatil bitiminde mahkemem olur herhalde, büyük ihtimalle iptal edilir.
İlk Cezam Trafik Işıkları Etrafda Da Kimese Yoktu Ah Su Mobesler
ben kendı kendıme kaza yaptım diye ceza yemıştım bi arakdaş sagolsun onume kırmıştı sonra cezayı beraber odedik :p