0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
genelleme yapmak istemem ama toyota servislerinin kalitesinde bir azalmamı var?
Valla eskişehirdeki bütün servisleri inceledim diyebilirim bu haftasonu en güzel ilgilenen yer toyota. Kuzenimle sırayla gittik Toyota hyundai opel vw audi (fransız araçlarına girmedik zaten direk eledik) plazaya giriyoruz hiç kimse bakmıyor etmiyor hyundai de bir kadın vardı sorduğu soru şu direk "ne bakmıştınız ?" 2 kilo domates var mı diye sorasım geldi direk. Opelde zaten koskoca plazada 1 tane bile yetkili olmaz içeri girdik araçları inceledik ve çıktık 1 allahın kuluda hop birader bile demedi yani en azından benim gözlemlerim böyle başka illerde durum nedir bilmiyorum.
Yetkili servislerin siz istemeden en hızlı yaptığı iş plakalığı değiştirmektir...
benim corolla 5 yıl once canımı sıktıyanlış anlaşılmasın arıza falan yapmadıaynı arabayı kullanmaktan sıkıldım2008 de sattım o zamandan beri hondacı oldumpusuya yattım corolla veya avensisin adam gibi bir model çıkarmasını bekliyorum
Kardelen e dün gittim servis müdürü atilla bey direk ilgilendi, ilgilenmesine sebep olan da internet sitesinde bulunan iletişim formunu kullanarak şikayetimi dile getirdim hemen aradı yardımcı olacakları yönünde, kapı kilidini yaptılar check-up yaptılar, park sensörü ekranını hallettiler, boğaz kelebeğini temizlediler açarak çok pis olmuştu 10 bin km de temizletmek iyi olurmuş aklınızda bulunsun çok kirliydi usta dedi lpg nin pisliği bu dedi kömür gibiydi 75 binde olmasına rağmen, motorunda üzerini bir kutu sprey ile temizledi yağları pisliği gitti güzel bir sprey bulup arada bir temizleyeceğim tavsiyesi olan varsa bildirirse memnun olurum sprey ile ilgili marka olarak. Daha sonra debriyajın taş gibi olmuş dedi usta vitesler de bir sorun yok, baskı balata değişmesi lazım çok zorlama aracı dedi, indirimli hali haziran ayı boyunca geçerli işçilikle 1300-1500 civarıymış. Dedim şimdilik dursun o bakarım duruma göre, ve en güzel yanı toplam ücret 00000 dı en güzel yanı ustanın yanında aracı izlemekte daha bir güzel toyota kardelene teşekkür ediyorum müşteri memnuniyeti 10 numara 5 yıldız..