Gönderen Konu: AVENSİS İÇİN CAM FİLMİ ÖNERİSİ  (Okunma sayısı 3652 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
AVENSİS İÇİN CAM FİLMİ ÖNERİSİ
« : Temmuz 25, 2008, 13:33:44 »
      Merhaba herkese. DAha önce bu konu açıldı mı bilimiyorum ama 2006 Avensis için cam filmi taktırmayı planlıyorum. Önereceğiniz marka ve modeller var mı? Gerçi bu sitede aynı renkte avensisi olan bir arkadaşım,  İlyas Bey, (şimdi 5,20'ye biniyormuş) öneride bulunmuş ama sadece markasını söylemiş hangi tip ya da hangi model olduğunu yazmamış.( Unutmuş olabilir).Sanırım bu filmler  siyahlık derecesine göre numaralandırılıyor. Yasal zorunluluklar düşünüldüğünde hangi modeli öneririsiniz?
      Bir de bu gün hürriyet gazetesindeki bir habere göre, cam filmleri kaza anında,  camın ufak parçalar halinde dağılmasını önlediği için tehlike arz ettiğine dair bir uzman görüşüne yer vermiş. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, tecrübelerinizi duymak isterim. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 Araba burda::

HANGİ DUVAR YIKILMAZ;SORULAR DOĞRUYSA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: AVENSİS İÇİN CAM FİLMİ ÖNERİSİ
« Yanıtla #1 : Temmuz 25, 2008, 14:47:27 »
      Bir de bu gün hürriyet gazetesindeki bir habere göre, cam filmleri kaza anında,  camın ufak parçalar halinde dağılmasını önlediği için tehlike arz ettiğine dair bir uzman görüşüne yer vermiş. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, tecrübelerinizi duymak isterim. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Ön camda olsa evet, tehlikeli olur. Ancak ön cama film yapılmıyor ki :) Diğer camlarda da hırsızlığa karşı güvenlik sağlıyor ayrıca.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Temmuz 26, 2008, 10:31:56 »
Evet Alper beye katılıyorum benim corollanın kelebek camını kırıp (çalmak istemişler diye düşünüyorum) yada sadece zarar vermek içinde olabilir filimli olduğu için cam dağılmamış bırakıp gitmişler iyiki taktırmışım diye düşünmüştüm. Geleyim sizin sorunuza benim ki fazla kaliteli olmadığı için olabilir orta koyulukta idi ama şimdi san ki camda filim çekili değilmiş gibi duruyor çünkü güneşin altında filimin rengi git gide açılıyor bunuda hesap etmekte fayda var kaliteli bişey olsun ama çokta  koyuda olsa illa ki rengi açılacaktır
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 26, 2008, 21:43:46 »
ben filmi dumankayada yaptırdım,şu anda memnunum.öğlen güneşi vurduğunda camı yarıya kadar açıyorum,güneşin direkt vurduğu yer yanıyor,filmli camın süzdüğü güneş ışığı çok daha az yakıyor.arada cidden fark var.yasal olarak uygun olma konusuna gelince,siyah rengin en açık tonundan yaptırdım,dumankayaya danışarak.aracın içerisi birazcık gözüküyor.kaza anında camın tuzbuz olmasını önlediği için bence faydalı,en azından sağa sola cam sıçrayıp kesmez.ayrıca ön cama da film çekiliyor,yaptıran arkadaşlarım var.zaten ön cama film çektirmeseniz de fabrika üretiminden dolayı güvenlik için ön cam tuzbuz olmaz asla.filmin ön camı tuzbuz etmemesi gibi birşey yok yani.aralık 2007'de 650ytl ödedim.güvenlikli cam filmi olarak geçiyor kayıtta da.garantili ve hertürlü sorumluluğu üstlenerek yaptılar.herhangi bir kabarmada veya beklenmedik durumda getirin ve ne sorun varsa halledelim dediler.şu ana kadar memnunum,çok şükür bir sorun yaşamadım.
2008 Corolla D-4D
Zalim zulmünü eder,kader ise adaletini...
Ne mutlu "TÜRK"üm diyene...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: -
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 04, 2008, 22:15:54 »
ARKADASIM BENIM ARABAMDA AYNI RENK ZİEBART CAM FILMI YAPTIRDIM 2 NUMARA IDEALDİR...COKTA GUZEL YAKISTI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #5 : Ekim 04, 2008, 22:24:44 »
bu konuda bence 3M 45'lik cam filimi var ve çok memnun kalırsın inanıyorum ben aurisime yaptırdım çok güzel duruyo istersen fotograflar bölümünde mavi meleğim adlı konu başlıgında resimlerini görebilirsin birde güneşi çok mitiş kırıyo baya farkedeceksin farkı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 04, 2008, 23:49:41 »
 Lumar marka Güvenlik+Güneş cam filmini 550 ytl'ye Derindere Kartal'da yaptırabiliriz.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid