0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkteki fotoğrafa dikkatli bakarsanız sağ farın en üst montaj ayağı kırık, ayrıca ne tip iç arızaları var bilinmiyor.Ben olsam paraya kıyar yetkili servisten alırım, montaj bedava, başka yerleri kırma çizme yok, bir sorun olursa garantili ve yeni ampulleri var.
Zeki Bey zahmet olmaz ise far hakkındaki tecrübeleriniz biraz daha anlatabilir misiniz? Hangi marka yan sanayi aldınız, bir sıkıntısı oldu mu? Ayrıca alabileceğim bir yer önerebiliyorsanız oradan da bakabilirim
metin bey valla fotoları fırsat olursa eklerim depo marka farlar parça treni diye bir siteydi onlardan kaçıncı siparişim oldu her gönderdikleri üründe çok iyidi internet sitelerindende isteyebilirsiniz kendileriylede birebir görüşün hakkaten bana gönderdikleri çok güzel farlardı
Tamam Zeki Bey teşekkür ederim, ben biraz daha araştırayım dediğiniz siteden. Ayrıca fotoğraf yükleyebilirseniz de çok minnettar olurum
2Ayrıca Antalya'da oturduğumuzdan sıcaktan dolayı da sararmalar oldu. Her ne kadar Meguiar's Plastx far cilası ile cilalansa bile bir süre sonra eski haline geri dönüyor.
Farları temizlik yapan yerlerde komple söktürüp içten ve dıştan özel bir ilaçla temizlik yapıyorlar.O şekilde yaptırırsanız emin olun ilk günkü gibi olacak ve uzun bir süre öyle kalacaktır.Piyasada satılan dediğiniz ürünlerle yapılınca kalıcı olmuyor ne yazıkki.
Metin bey aracınızın farlarının resimlerini ekleyebilirmisiniz.Belki daha iyi yorum yapılabilir.Çunkü ben ve birkaç arkadaşım far temizliği yaptırdık sonuç mükemmel oldu.Bu işleri yapan profesyonel insanlar var.Kendiniz ne kadar iyi yapsanızda olmuyor.
bende de aynı sıkıntı olmaya başladı farlara kaplama yaptırsak nasıl olur acaba bende antalyada yım
Metin bey farlarınız umduğumdan çok daha iyi durumda farın dıştan lens temizliği ancak bu kadar olabilir.anladığım kadarıyla çok titiz birisiniz.Birçok insan bu durumda farlarını kullanmaya devam eder.
Farın su alması genelde conta kısmından oluyor.Yakın zamanda ampul değişikliği yaptıysanız.Ondan olabilir.Kapak contaya uzunsüre baskı yaptığı icin sök tak işleminde kapak contada aynı yerlere basmıyor.Aslında conta diyoruz ama bir nevi sünger gibi birşey.Eski focus aracımda aynı sorun vardı.Farbadaki kaliteci arkadaşım ısrarla contayı kontrol etmemi istedi.ben contanın üzerine bildiğimiz teflon bantı film tabakası gibi contanın üzerine bant şeklinde koyup kapagı kapattım sorun çözüldü.denemenizi tavsiye ederim.