Gönderen Konu: stop ettikten sonra uyarı sesi  (Okunma sayısı 2379 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
stop ettikten sonra uyarı sesi
« : Mart 24, 2013, 03:20:01 »
arkadaşlar arabayı aldığımdan beri 2 kez başıma gelen olayı sizlere sormak istiyorum kemerimi çıkardım araba ikaz vermeye başladı ve arabayı stop ettim kontağı yerinden çıkardım ama araba sesli uyarı vermeye devam etti farlar açıktı onları kapattım kapıyı açtım ama yinede devam ediyordu bir kaç kez kontağı açıp kapattıktan sonra ses kesildi bu olay 6 ay ara ile 2 kez oluyor nedeni ne olabilir bir sorun olabilir mi yoksa önemsiz bir sorun mu sizce
yine toyota inadına corolla

Toyota Club Türkiye

stop ettikten sonra uyarı sesi
« : Mart 24, 2013, 03:20:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: stop ettikten sonra uyarı sesi
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2013, 03:22:04 »
arkadaşlar arabayı aldığımdan beri 2 kez başıma gelen olayı sizlere sormak istiyorum kemerimi çıkardım araba ikaz vermeye başladı ve arabayı stop ettim kontağı yerinden çıkardım ama araba sesli uyarı vermeye devam etti farlar açıktı onları kapattım kapıyı açtım ama yinede devam ediyordu bir kaç kez kontağı açıp kapattıktan sonra ses kesildi bu olay 6 ay ara ile 2 kez oluyor nedeni ne olabilir bir sorun olabilir mi yoksa önemsiz bir sorun mu sizce
Tüp var mı araçta(2005 corollam var tüp yok ama 1 kere bendede olmuştu.Farlar falan yanmıyorduda,stop ettim çalıştırdım bir dahada olmadı)
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2013, 03:23:27 »
lpg yok dediğin gibi bir kaç kez kontağı çevirip kapattım düzeldi daha öncede böyle olmuştu yine düzelmişti 6 ay sonra tekrar oldu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 24, 2013, 03:30:50 »
lpg yok dediğin gibi bir kaç kez kontağı çevirip kapattım düzeldi daha öncede böyle olmuştu yine düzelmişti 6 ay sonra tekrar oldu
Bende 2 sene önce oldu hatta konuda açmıştım ama sonrasında hiç olmadı.Far açık sesine benzer bir ses sürekli çalıyor ama kesik kesik değil.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 25, 2013, 13:18:07 »
benimde başıma gelmişti.Sanırım ekranda yuvarlar kırmızı güneş şekline benzeyen uyarı lambasıda ikaz veriyordu.Kutup başını sökmeden kesilmemişti.Servis elemanı sanırım kilometre sıfırlama tusuna basılıp tutarak kontagı actı bekledi gibi bişey yaparak iptal etti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 25, 2013, 14:47:00 »
bende hiç bir işaret yok sadece kemer uyar ısesi gibi bir ses vardı ve kendiliğinden gitti yine