Gönderen Konu: Islık Egzoz ?  (Okunma sayısı 1477 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 5 kere teşekkür etti
Islık Egzoz ?
« : Mart 23, 2013, 19:14:47 »
Arkadaşlar geçen günler bir egzozcu arkadaşa danıştım şu piyasada 20-30 tl arası değişen vites değiştirme sırasında öten aletler hakkında bana söylediği sadece dizel arabalarda öter dedi. İnternette bu aletin açıklamalarında benzin/dizel her türlü sistemde işe yaradığı yazıyor sizin bir bilginiz var mı daha önceden deneyen var mı ?

Alet bu = http://urun.gittigidiyor.com/garaj/turbo-blow-off-sesi-cikaran-aparat-77443657

Toyota Club Türkiye

Islık Egzoz ?
« : Mart 23, 2013, 19:14:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: Islık Egzoz ?
« Yanıtla #1 : Mart 23, 2013, 19:22:30 »
Arkadaşlar geçen günler bir egzozcu arkadaşa danıştım şu piyasada 20-30 tl arası değişen vites değiştirme sırasında öten aletler hakkında bana söylediği sadece dizel arabalarda öter dedi. İnternette bu aletin açıklamalarında benzin/dizel her türlü sistemde işe yaradığı yazıyor sizin bir bilginiz var mı daha önceden deneyen var mı ?

Alet bu = http://urun.gittigidiyor.com/garaj/turbo-blow-off-sesi-cikaran-aparat-77443657
Dizellerde egzozdan gaz çıkışı daha fazla olduğundan ses daha çok çıkar.Hatta eğer benzinli araçta çıkan gaz o aletin çalıştığı minimum hava çıkış değerinden düşükse benzinlilerde çalışmaz.Umarım anlatabilmişimdir.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 5 kere teşekkür etti
Ynt: Islık Egzoz ?
« Yanıtla #2 : Mart 23, 2013, 19:34:26 »
Anladım anladım çok sağol toyotacı kardeşim alıp bir kere denemek lazım belki öttürür benimkide :D