Gönderen Konu: Araba önerisi olan var mı ?  (Okunma sayısı 3931 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Ynt: Araba önerisi olan var mı ?
« Yanıtla #40 : Mart 25, 2013, 01:36:54 »
Öncelikle aracınız hayırlı olsun...Güzel bir şans henüz 18 yaşındayken altınıza araba, herkese nasip olmaz;) Yalnız yanlış hatırlamıyorsam talihsiz bir olay gelmişti başınıza ehliyetsiz araç kullanırken, burada konu açıp itiraflarda bulunmuştunuz değil mi? Hala ehliyetsiz devam yani? Mahalle içinde '90' kmyi geçmemeye söz vermekte ayrı bir olay... Sen ne karışıyorsun diyebilirsin bana, ama bana çok yanlış geldi dediklerin...

Est. ne haddime. Biz şehire uzak yeni yerleşim alanında otuyoruz trafik vs. yok yani boş alan diyebilirim yeni yeni gelişmeye başladı daha etraf boş . Yani bi nevi boş bi tarlanın içinde araba sürüyorum sayılır . yarın fotoğraflarını çeker atarım arabayı sürdüğüm yerlerin :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 25, 2013, 01:36:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 25, 2013, 16:13:46 »
Abilerim araba önerisi için herkese tek tek teşekkür ederim :) bugün çok güzel bişey oldu ve 2011 ford focus sahibi oldum allaha şükür. Olay şöyle oldu Araba alım satımı yapan dayım bu arabayı anakradan getirmiş araba 2011 model dizel titanium. Yeğenime böyle araba yakışır dedi ve 17 bini önden verin diğerlerini sonra para olunca verirsiniz dedi . Annemi ikna edene kadar canım çıktı ama oldu ve sonunda arabam oldu bunlarda yeni çektiğim fotoğraflar sabah çekeyim dedim ama dayanamadım :)

E hadi hayırlı olsun bir KF daha geldi :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 25, 2013, 16:52:07 »
Toyota duruken ford alınırmı yavw
zaten ehliyette yok...... cık cık cık....