0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Honda; tam genç arabasıokulda tavlamadığın kız kalmaz
Abilerim araba önerisi için herkese tek tek teşekkür ederim bugün çok güzel bişey oldu ve 2011 ford focus sahibi oldum allaha şükür. Olay şöyle oldu Araba alım satımı yapan dayım bu arabayı anakradan getirmiş araba 2011 model dizel titanium. Yeğenime böyle araba yakışır dedi ve 17 bini önden verin diğerlerini sonra para olunca verirsiniz dedi . Annemi ikna edene kadar canım çıktı ama oldu ve sonunda arabam oldu bunlarda yeni çektiğim fotoğraflar sabah çekeyim dedim ama dayanamadım
Böyle talih herkese nasip olmaz. Şaşırdım baya. Güle güle kullan inşallah. Arabana ve en önemlisi kendine iyi bak. Hem de Titanyum. İyisin iyi.
tam olarak açıklaması "Kör istemiş tek göz Allah vermiş iki göz" kardeşim hayırlı olsun ehliyet ne alemde
araç ne durumda acaba öğrenebildiniz mi ? gördüğüm kadarıyla ön ve arka tampon boyalı. umarım kazası ya da değişeni yoktur. iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
Hayırlı olsun kardeşim keyifli sürüşler dilerim. Güzel günlerde kullan
Güle güle kullanın güzel araç focus.Dayınızın yeğene ihtiyacı varmı:D
Şansa bak Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin Cantekin.
Aynen Teşekkür ederim. 13 ekimde sınav var nisanın sonu elimde olur heralde . O zaman kadar mahallede geziyorum 90 nı geçmemek şartıyla söz verdim anneme çünkü