0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ters sinyal verenlerle(sağa sinyali yanıp sola dönenler),sinyali yanıp düz devam edenleride unutmamak lazım.
Bunlar da ayrı bir sürücü versiyonu.Km'lerce sinyal yanık vaziyette gidilir mı.
Yahu adamlardan gereksiz kullanımdan kaçınıyorlar. Bunlar için de sinyal mi verilir? Sinyalin amacı düğün,dernek vs. konvoylarında renk olsun diye dördünü birden yakmak, radara ya da trafik uygulamasına girdiğinde "hastam vardı" ayaklarına yatmak amacıyla imal edilmiş bir parçadır. Arkadaşlara haksızlık yapmayalım Hem aşırı kullanımda sinyal kolu da eskiyebilir, mazallah kırılabilir de değil mi?
boşa harcanan elektrik te cabası
Bende sinyalleri dönerken olsun şerit değiştirirken olsun mutlaka zamanında veririm . Vermeyene içimden gerekli temennilerde bulunurum . Fakat sinyali vermek önemli değil memleketimizde tam tersi yöne sinyal veren şahıslar var . Bunlara ise temennilerimi hem içimden hem dışımdan bulunurum. Öyle böyle değil trafikte neredeyse her gün karşılaşıyorum yanlış sinyal verenlerle bunlar yüzünden insanların sinyallerine güvenemez oldum içimden acaba diğer yöne dönebilir mi diye düşünmeden edemiyorum . Ama suç bunlarda değil bunlara ehliyet verende .
Demek böyleleri de var. Allahtan ben karşılaşmadım.
Son yıllarda dikkat ediyorum bu konuda bilinç arttı gibi.
güzel bir noktaya değinmişsiniz teşekkürler. Ama sanırım siz Ankaradan bu tarafı hiç görmediniz. Mecburen yaşadığım bu bölgede sinyal döndükten sonra veriliyor