0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ertan bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. bizim semtte epey araç çalınma olayı oluyor. bende bu yüzden aldığım tüm araçlara kasko yaptırıyorum. şimdi dediğiniz gibi sildirme işlemini yapabilirim ama yinede araç çalındığında kaskodan para alamayacağım anlaşılan. Peki anahtarın birini teslim etmediklerini söyleyip dava açsam eğer ki baskı yönteminden sonuç alamazsam.
2012 sıfır km auris aldım 2 anahtar verdiler banada babamın corollasında ise 3 anahtar vardı
Bendede 2005 corolla var 0 km olarak almıştım 3 anahtarım vardı yani o yüzden 2 anahtar olma durumu yok
Hayır benim demek istediğim corolla 2011 model 3 anahtar verdiler 3 butonlu (2adet) butonsuz (1adet)Auris 1 tane 2 butonlu 1 tane butonsuz verdiler sordum 2 adet anahtar aurislere dediler
biraz da kendime kızdım açıkcası. satış olmadan üçüncü anahtarın olmadığını öğrendim halde niye bu durumun üzerine gitmedim diye.
peki ertan bey bu sildirme olayının servis fiyatı konusunda bilginiz var mı hiç.
Konu 2002-2007 arasındaki modeller için ama dikkatimi çekti, sormak istiyorum; 2001 model aracımı aldığımda sahibi 1 master siyah, 1 de bagaj açmayan gri anahtarı vermişti. Normalde 3 anahtar mı olmalı?
bugün toyota servisine gittim. serviste kimse bu araçların kaç anahtar olduğunu bilmiyor. buna ikinci elle ilgilenen kişilerde dahil. bu duruma çok şaşırdım açıkcası. Yetkilinin biri zaten gri renkteki anahtar arabayı çalıştırmaz diyor.
Bugün Toyota Müşteri Hizmetleri'ni arayıp aracımın olması gereken anahtar sayısını sordum. İlgili kişi, araç bilgilerimi alıp gün içerisinde "Toplam 2 adet" diye dönüş yaptı. Merak edenler telefonla bilgi alabiliyor..
bu servis avcılar sonkar. telefonla bilgi alma olayını bende deneyeceğim.