Gönderen Konu: Lpg taktırınca alınması gereken ek 1 belgesi  (Okunma sayısı 1149 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Lpg taktırınca alınması gereken ek 1 belgesi
« : Mart 20, 2013, 23:50:06 »
Araca lpg taktırdım.
sızdırmazlık raporu alıcam ek 1 almam gerekiy0ormş şoförler odasından.istanbul anadolu yakasının neresinde bilen varmı yarın gideceğim.

Toyota Club Türkiye

Lpg taktırınca alınması gereken ek 1 belgesi
« : Mart 20, 2013, 23:50:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
Ynt: Lpg taktırınca alınması gereken ek 1 belgesi
« Yanıtla #1 : Mart 21, 2013, 10:06:14 »
kardeş ek bir için şöförler odası vs gitmene gerek yok zaten sızdırmazlık raporu alacağın yere yakın bu işleri yapan vardır en kötü sızdırmazlık raporu aldığın yerin 1 km çevresinde tuvtürk var dudullu daki onun arkasında ek 1 formu dolduran yer var 5 10 tl biraz farklı bir fiyatı var ama ben orda yaptırmıştım
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: Lpg taktırınca alınması gereken ek 1 belgesi
« Yanıtla #2 : Mart 25, 2013, 00:20:16 »
Hallettim sızdırmazlık yaptırdığım yerin yanında varmış ordan iki adet aldım 20 dedi almam dedi sonra 15 e kendisi kabul etti verdi.
Ordan direk dudulluya randevusuz muayene yaptırmaya gittim tadilattan sıra alıp direk sırada bekledim ilk defa bişeyi beklemeden randevusuz yaptırdım:) 3 saat süren sıranın gelmesiyle birlikte ayarsız far vs vs gibi kusurlarla birlikte muayene işlemini tamamladım trafikten ruhsat için başvurmam kaldı onuda halledersem inş bu işide halletmiş olacağım.