0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
opelci olarak ben de yorum yapıyorumastra 1.3 cdtisevdiğim yanları1) uzun yolu çok güzel(hız sınırlarını aşmadan düzgün kullanırsam)2) ses sistemi çok canlı(tizi sadece)3) 6 vites olmasısevmediğim yanı1) az bişey devirli kullansam bile çok yakıyor2) okula gidip gelirken(hava soğuk olduğu için motoru ısıtmam gerekiyor) kısa mesafe olduğu için çok yakıyor dipnot: okul 500 metre3) malzeme kalitesiz4) boş paket olduğu için sustalı anahtardan bile çalmışlar5) yine boş olduğundan mp3 çaları yok6) süspansiyon acayip sertve böyle sabaha kadar birçok şeyi sıralayabiliriz
500 mt de 20lt yaksa ne olur:) ayrıca 500 mt de yürüyüver, o mesafeye arabaya mı binilir hiç..
Selam arkadaşlar,aracınızın en sevdiğiniz ve sevmediğiniz 3 özelliğini yazabilir misiniz? Sevmediğim özelliği yok ya da, herşeyini seviyorum gibi ifadelerden çok gerçek görüşlerin paylaşılacağı bir başlık olması dileğiyle.
1-3000 devirden sonra yeter artık der gibi bağırması2-Dikiz aynasından gelen cızırtı3-Arka tampon köşelerinin uğursuzluğu.(Aldığımdan beri köşeleri 3-4 sefer lokal boyattım,yine sürttüler yine sürttüler uğursuzluk var kesin)
sanırım tampon sürtmlerinde aynı kaderi paylasıyoruz ama benimkiler genelde benim dikkatsizligimden oldu az cok.
Kendim sürtsem hiç içim yanmaz, akşam bırakıyorum sabah geldiğimde birisi tozunu almış oluyor.