0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevdiğim yönleri o kadar fazla ki hangisini yazayım motorunun gücü yüksek torku, düşük yakıt tüketimi, konforlu koltukları, maxi dot yol bilgi ekranı,yol tutuşu,güvenlik özellikleri,DSG şanzımanı, özellikle direksiyon tasarımı tuşları ve derisi, ses sistemi,göstergenin ışıklandırması, dış rengi,(Beyaz metalik) kasa ve boya kalitesi, tüm kontrol düğmelerinin ışıklandırılmış ve kullanışlı olması, anahtardan camların ve aynaların kapanması, yüksek süratlerde dahi verdiği güven hissi,fren sistemi, her kullandığımda ilk kez araç kullanıyormuş gibi heyecan yaşatması (7'ci aracım) park ettiğimde dönüp kendine baktırması vs vs vs Sevmediğim yönü de gerçekten yok
Enes şu ana kadar gerçekten araçta bir kusur bulamadım en ufak bir ses yok motor sesi dahil aracımda Sunroof yok istemezdim zaten ama Elegance alamadığım için pişman oldum geçen gün bir yeni kasa Elegance gördüm çok farklı gerçekten ön far mercekli Xenon ve arka stoplar led koltuk ve kapı döşemeleri torpido çift renkti ama aralarında Ambition ile tam 8.000 tl fark var fakat bu farka değer diye düşünüyorum.
Enes Ambition orta donanım baz donanım Active ama 1.6 Tdı olarak baktığımızda Active donanım seçeneği yok. Evet bir kaç ayrıntı dışında Elegance donanımına yakın Ambition da epey donanımlı bir model güvenlik donanımları zaten standart.
Evet Active baz donanım ve TSI motorla alınabiliyor. 1.6 TDI motor ile başlangıç Ambition hız sabitleyici yok.
Sevdiklerim 1) Yol tutuşu harika 2)Sessiz motor 3)klima performansı Sevmediklerim 1)Debriyaja basmadan çalışmıyor.2)Farlar zayıf 3)ilk kalkış yokuşta hantal