0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar araba arıyorum. ya satanlar çok saf yada alanları çok saf sanıyorlar.adam devlet memuru yada esnaf fark etmiyor.yemin ediyor bir şey yok diye. araştırıyorum en az iki 3 sahip değiştirmiş en az 4 hasar kaydı var. gerçekten temiz araba kalmamış yada bana denk gelmiyor. ya nasip hayırlısı olsun.temiz araba varsa özelden atabilirsiniz.hayırlı akşamlar
Arkadaşlar aracımı sattım. Geniş bir araç almak için. Eram vardı çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.ama arka taraf küçük geliyordu bebeğimiz olunca.şimdi corolla alacam 1.6 elegant 2007 koyu mavi renk.arkadaşlar araçta 1 parça değişen var ön kaput. başka boyalı parçası yok. atiker lpgli.en son 31000 diyor sahibi. ne dersiniz arkadaşlar..
hala kafama yatan temiz bir araç bulamadım.sıfır honda civic dream için 43.500 tl fiyat alfım kafa hepten gitti....
Kadir bey o fiyatı nereden aldınız acaba? İnternetteki fiyatları bu şekilde, gayet uygun bir fiyat. Dream Düz Vites 1.6 Benzinli 48.220 Dream Otomatik Vites 1.6 Benzinli 50.220
Kaç model Dream den bahsediyorsunuz siz ? Bir arkadaşım yeni kasa (2012 model ve 2012 yılında ikinci al olarak almıştı yanılmıyorsam) Civic almıştı, siyah bir araç. Şu an olsa olsa 30 000 km dedir heralde. Dream miydi modeli onu bilemiyorum. Ama ön koltuk ısıtma, sunroof, gerigörüş kamerası filan vardı. Ve yanlış hatırlamıyorsam 46 000 liraya satıyordu. Hala daha satılık.
yanlış anlamayın ama benim araçta çarpma boyo mya hiç bişey yok class olmasına rağmen 2007 model 91000km lpg li ben 33000 tl istiyorum ve 32500 verdi arkadaş.. vermedim acaba ben abartıyor muyum fiyatı??? ahibinden com da var onlarla nerdeyse aynı fiyat istiyorum ben..orada da satanlar 32-33 arası genelde hep... elegant 31000tl acaba başka bişey olabilir mi???
sizin akadaşınızınki ısıtma koltuktan dolayı eleganttır. sıfırına 48000 tl fiyat aldım.
O zaman benimki pahalı satıyor. Biraz daha ekleyip sıfır almak ağır gelmezse düşünebilirsiniz aslında.
benim corolla 39 650 km elegant 1,6 benzinli 37 500 tl yesatmayı düşünüyorum.sağ çamurlukta bir boya var birde sol arkadan aracıma carptılar sadece arka tampon değişti.baska da ne değişen nede boyanan parça var.rengi siyah asaletin rengi yine araba alsam siyah alcamfiyat olarak iyi mi acaba yoksa yüksek fiyat mı istiyorum.