0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İbrahim Bey bende bagaj havuzu almayı düşünüyorum. Daha bir araştırma yapmadım ama sizden önce almış olursam -ki bir kaç haftayı bulur sanırım- buraya yazarım gene. Siz de paylaşırsanız sevinirim.
Puffy paspaslar çok kaliteli, kokmayan kauçuktan yapıyorlar, üzeri kısmen halı kaplı yani hem işlevsel, kulanışlıhemde daha sıcak , estetik görünüşlü, halı kısımlar tozu emip kabinde uçuşmasını engelliyor
Hocam bu paspasları internetten bulup-inceleyebileceğimiz, alabileceğimiz bir yer var mı acaba?selamlar
Paspaslar serviste o kadar ucuz mu ?
İbrahim Bey bagaj havuzu işini halledebildiniz mi? Ben bu haftasonu servise bir bakacağım eğer uygun olursa servisten almaya niyetliyim. Benden önce almış olursanız (C.tesi gününden önce) ve burada paylaşırsanız çok makbule geçecek
Merhaba,Bu ara zaman fakiriyim, hiç bir şey yapamadım, servis işini aklımıza soktu arkadaş, yakında aracın bakımları gelecek o zaman bakarım diye geçti aklımdan, ama daha bir kaç haftası var maalesef...Selamlar
Aracınızın içerisine döşemecide yaptırdığım imalatı uygularsanız son derece kullanışlı ve ekonomik olduğunu göreceksiniz.şöyleki ,aracın halıfleks kaplaması üzerine oto döşemecide komple taban kaplama malzemesi (minübüslerin taban döşemesinde kullanılan kabartmalı lastik malzeme) ile kaplattım.Taban kenarlarının ve orta konsolun altına kadar girdi.baktığınız zaman hiç bir yerde,koltuk altı dahil halıfleks göremezsiniz.Ayrıca bagaj içerisine aynı malzemeden kenarlara 5 cm.yükselecek şekilde bagaj havuzu yaptı.aracın içerisinde malzemenin üzerine halı paspasları atıyorum.Elektrik süpürgesi derdinden kurtuldum.sadece arada paspasları silkelemek ve hafif nemli bir bez ile yaptırdığım döşemeyi şilmek yeterli oluyor.Arada keyfe keder halı paspasları yıkamak kafi.İsterseniz aracın içine veya bagaja bidonla su dökün en ufak zararı olmayacağını garanti edebilirim.Acizane dost tavsiyesidir.