Gönderen Konu: yaris için havuzlu paspas ve bagaj havuzu  (Okunma sayısı 7883 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
yaris için havuzlu paspas ve bagaj havuzu
« : Mart 20, 2013, 17:49:57 »
Merhaba,
Bazı sitelerde aracın modeline özel havuzlu paspaslar ve bagaj havuzları satılıyor. Yaris için bunlardan alıp kullanan oldu mu? Varsa nereden aldı, bilgi verebilirseniz sevinirim.

Toyota Club Türkiye

yaris için havuzlu paspas ve bagaj havuzu
« : Mart 20, 2013, 17:49:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: yaris için havuzlu paspas ve bagaj havuzu
« Yanıtla #1 : Mart 20, 2013, 18:44:54 »

http://www.ypsplast.com.tr/ana-sayfa.html

denizlide süper kalite bir firma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mart 21, 2013, 00:43:13 »
İbrahim Bey bende bagaj havuzu almayı düşünüyorum. Daha bir araştırma yapmadım ama sizden önce almış olursam -ki bir kaç haftayı bulur sanırım- buraya yazarım gene. Siz de paylaşırsanız sevinirim.
Ne yazacağıma karar vermiş değilim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 21, 2013, 17:36:27 »
İbrahim Bey bende bagaj havuzu almayı düşünüyorum. Daha bir araştırma yapmadım ama sizden önce almış olursam -ki bir kaç haftayı bulur sanırım- buraya yazarım gene. Siz de paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler.
Kemal Bey'in bahsettiği yerden sipariş vereceğim büyük ihtimalle, sizden önce almış olursam mutlaka bu başlığa deneyimlerimi yazarım.
Paspas üretmiyormuş o firma, aynı şekilde paspas önerisi olan varsa memnun olurum, araçtaki paspas sadece halı, kışın pek hoş olmuyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mart 21, 2013, 17:53:13 »
Puffy paspaslar çok kaliteli, kokmayan kauçuktan yapıyorlar, üzeri kısmen halı kaplı yani hem işlevsel, kulanışlı
hemde daha sıcak , estetik görünüşlü, halı kısımlar tozu emip kabinde uçuşmasını engelliyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 21, 2013, 18:00:32 »
Puffy paspaslar çok kaliteli, kokmayan kauçuktan yapıyorlar, üzeri kısmen halı kaplı yani hem işlevsel, kulanışlı
hemde daha sıcak , estetik görünüşlü, halı kısımlar tozu emip kabinde uçuşmasını engelliyor

Hocam bu paspasları internetten bulup-inceleyebileceğimiz, alabileceğimiz bir yer var mı acaba?
selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 21, 2013, 18:04:34 »
Hocam bu paspasları internetten bulup-inceleyebileceğimiz, alabileceğimiz bir yer var mı acaba?
selamlar
Bilmiyorum ama serviste 50-60 lira civarında paspaslar.Dışarıdada kaliteli bir paspas bu paralara alınıyor zaten.Yani gerek yok gibi bence ama.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corolla&Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '17
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 23, 2013, 00:30:34 »
Paspaslar serviste o kadar ucuz mu ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 23, 2013, 00:33:36 »
Paspaslar serviste o kadar ucuz mu ?
Ben corollam için 55 liraya almıştım geçen sene.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mart 26, 2013, 17:32:10 »
İbrahim Bey bagaj havuzu işini halledebildiniz mi? Ben bu haftasonu servise bi bakacağım eğer uygun olursa servisten almaya niyetliyim. Benden önce almış olursanız (C.tesi gününden önce) ve burada paylaşırsanız çok makbule geçecek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mart 26, 2013, 18:02:00 »
selamlar

İnterneti bilmiyorum ama büyük marketlerde mesela carrefour da var, fiyatıda gayet uygun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 27, 2013, 01:01:00 »
İbrahim Bey bagaj havuzu işini halledebildiniz mi? Ben bu haftasonu servise bir bakacağım eğer uygun olursa servisten almaya niyetliyim. Benden önce almış olursanız (C.tesi gününden önce) ve burada paylaşırsanız çok makbule geçecek

Merhaba,
Bu ara zaman fakiriyim, hiç bir şey yapamadım, servis işini aklımıza soktu arkadaş, yakında aracın bakımları gelecek o zaman bakarım diye geçti aklımdan, ama daha bir kaç haftası var maalesef...
Selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 27, 2013, 09:54:12 »
Merhaba,
Bu ara zaman fakiriyim, hiç bir şey yapamadım, servis işini aklımıza soktu arkadaş, yakında aracın bakımları gelecek o zaman bakarım diye geçti aklımdan, ama daha bir kaç haftası var maalesef...
Selamlar
Selamlar İbrahim Bey. Bende aracı servise bıraktım dün (ufak bi kaza atlattık malesef, araç onarımda şuan) muhtemelen c.tesi almaya gittiğimde bakacağım ben de. Fiyat sormadım daha ama makul olursa servisten almak var aklımda. Hatta çok fiyat uygun olursa paspas da almaya hevesliyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '12
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 27, 2013, 10:57:54 »
"Kocaeli Kaya" 110 tl fiyat verdi. 2 türlü varmış. biliyorsunuz bagaj 2 kademe. Alt icin mi üst icin mi dediler. Alt dedim. 110 tl fiyat cektiler..
Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 27, 2013, 12:09:37 »
Aracınızın içerisine döşemecide yaptırdığım imalatı uygularsanız son derece kullanışlı ve ekonomik olduğunu göreceksiniz.şöyleki ,aracın halıfleks kaplaması  üzerine oto döşemecide  komple taban kaplama malzemesi (minübüslerin taban döşemesinde kullanılan kabartmalı lastik malzeme) ile kaplattım.Taban kenarlarının ve orta konsolun altına kadar girdi.baktığınız zaman hiç bir yerde,koltuk altı dahil halıfleks göremezsiniz.Ayrıca bagaj içerisine aynı malzemeden kenarlara 5 cm.yükselecek şekilde bagaj havuzu yaptı.aracın içerisinde malzemenin üzerine halı paspasları atıyorum.Elektrik süpürgesi derdinden kurtuldum.sadece arada paspasları silkelemek ve hafif nemli bir bez ile yaptırdığım döşemeyi  şilmek yeterli oluyor.Arada keyfe keder halı paspasları yıkamak kafi.
İsterseniz aracın içine veya bagaja bidonla su dökün en ufak zararı olmayacağını garanti edebilirim.Acizane dost tavsiyesidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Nisan 01, 2013, 19:56:02 »
Antalya bagaj için 115 paspas için 96 TL fiyat verdi ve şimdilik almaktan vazgeçtim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 03, 2013, 01:03:01 »
Aracınızın içerisine döşemecide yaptırdığım imalatı uygularsanız son derece kullanışlı ve ekonomik olduğunu göreceksiniz.şöyleki ,aracın halıfleks kaplaması  üzerine oto döşemecide  komple taban kaplama malzemesi (minübüslerin taban döşemesinde kullanılan kabartmalı lastik malzeme) ile kaplattım.Taban kenarlarının ve orta konsolun altına kadar girdi.baktığınız zaman hiç bir yerde,koltuk altı dahil halıfleks göremezsiniz.Ayrıca bagaj içerisine aynı malzemeden kenarlara 5 cm.yükselecek şekilde bagaj havuzu yaptı.aracın içerisinde malzemenin üzerine halı paspasları atıyorum.Elektrik süpürgesi derdinden kurtuldum.sadece arada paspasları silkelemek ve hafif nemli bir bez ile yaptırdığım döşemeyi  şilmek yeterli oluyor.Arada keyfe keder halı paspasları yıkamak kafi.
İsterseniz aracın içine veya bagaja bidonla su dökün en ufak zararı olmayacağını garanti edebilirim.Acizane dost tavsiyesidir.

muhıttın bey resım ve fiyat bılgısı paylaşırmısınız lütfen.bahsettıgınız urunden bende düşünüyorum
sana gelmediğim gün yaris aldığım gündür gülüm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 03, 2013, 01:14:27 »
Teknelojik fakirim maalesef.ama yardım alarak resim yükleyebilirsem sizlerle paylaşmam mümkün olabilir.Fiatı ise 90.tl idi .Selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 12, 2013, 23:02:28 »
Servisteki paspastan sözetmişti bir arkadaş,
Geçen gün 10bin bakımına gittiğimde gördüm, sordum 120TL dediler.
Havuzlu tipte ve oldukça güzel görünüyordu, teşhirde avensis-corolla ve auris için  olanları gördüm, yaris için getirelim dediler, bire bir modele uyuyor mu yoksa standart bir boyutu mu var diye sordum, bire bir oturduğunu söylemek yalan olur olur dediler ben de istemedim...
Bagaj havuzuna da 130 dediler. Piyasada satılanları müşterilerimiz hep kokusundan şikayet ediyor, bunlarda asla koku olmuyor dediler... Ben almadım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 13, 2013, 14:32:19 »
paspas için Gledring diye bir marka var, araştırdığım kadarıyla iyi gibi;
http://www.otopaspasdunyasi.com/toyota-yaris-2011-urun443.html
acaba bu site ve ürün hakkında bilgisi olan var mı, forumdan alıp kullanan bir arkadaşımız var mı?

EDIT: 22 Mayıs - Ben almak gafletinde bulundum, markayı da firmayı da geçin, yaramaz...