0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlk sorunun için acaba bilgi ekranı diyelim gösterge de 35km/lt olabilir mi?Senden isteğim önce buna bakman.
bilgi ekranının fonksiyonu nasıl bilmiyorum ama .. gösterdiği rakam ortalama yakıt tüketimi gibi bişey olabilirmi acaba? Eğer öyleyse lpg li kullanıyorsanız aracınızı doğru ölçüm yapmamış olabilir. akü kutup başı sökülüp belki 2-3 dk bekleme bazı hataların sıfırlanmasını sağlayabilinir.
deneyecegim tesekkur ederim
Talha kardeş; teybin sağ tuşununu ortasına bas taki ekrana km/lt gelene kadar burayı buluncada tuşu sağa sola çevir burayı değiştir.lt/km yup yani tersine çevir o zaman bu dediğin gelmez yani 35 yazan kısım.. ayağını çekince 0.00 yazar
Merhaba arkadaşlar, fırsat buldukça aracı tanımaya çalışıyorum. 2003 1.6 Terra Otomatik vites aracımda lpg var. Bazen anlık yakıt tüketimi lpg'de iken çok yüksek değerleri göstermekte. Ancak ortalama tüketime baktığımda 0.8lt/100km görüyorum. Sanırım anlık tüketim lpg beyninden gelen bilgi ile alakalı. Bilgisi olan var mı acaba?
Anlık yakıt yüketimine değil ortalama tüketime bakmalısınız.Ancak tüpte kullanırken yol bilgisayarı çok gerçekçi değerler göstermez ne yazıkki.
Peki 0,8lt ortalama yakıt tüketimi gerçekçi bir değer midir? Araç üzerinde BRC marka lpg var ve genellikle 2,5 km yol yapıp kontak kapatıyorum.