Bugün, sonunda Lumia 925 e karar vererek evden çıktım, Sony Xperia Z aldım geldim

Gold'da on numara kampanya vardı kaçırmayayım dedim.(son gündü) Bir müddet sonra yorumlarımı sizlerle paylaşırım. İlgilenen arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.
Hayırlı olsun abi
Bende z1 kullanıcısıyim. Telefonu sakın 4.4.2 ye güncelleme abi. 4.3 kullanmaya devam et. Yeni yazılımda şarj ve kamera sorunu var.
İlke Z.ye 4.4.2 henüz gelmedi mayıs ayında gelecek güncel sürüm 4.3 10.4.1.B.0.101
Gökhan bey iyi günlerde kullanın
Hayırlı olsun abi
Bende z1 kullanıcısıyim. Telefonu sakın 4.4.2 ye güncelleme abi. 4.3 kullanmaya devam et. Yeni yazılımda şarj ve kamera sorunu var.
Teşekkür ederim ilke, sim kart sorunu oldu yarın inşallah kullanmaya başlayabileceğim,
İlke Z.ye 4.4.2 henüz gelmedi mayıs ayında gelecek güncel sürüm 4.3 10.4.1.B.0.101
Gökhan bey iyi günlerde kullanın 
Cavit bey çok teşekkür ederim, sağolun.
Hayırlı olsun abi
z1 compactta bahsettiğin sorunların hiçbiri yok. 4.4.2 benimki. Hatta bugün yeni bir güncelleme daha geldi hatalar giderildi.
benim z1 e hala, 4.4.2 gelmedi yahu akıl alır gibi değil, companion beni sevmiyor
Htc One derim.
Bu telefonu kullanmadan önce akıllı telefoncuklar kullanmışım diyorum.
Cavit abi eXistenZ v7 henüz çıkmadı değil mi?
Hayır henüz çıkmadı.Bir hafta içinde muhtemelen yayınlar
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Teşekkür ederim Hakan bey, sağolun.
Galaxy s4 te yandex belasına bulaştım ve o arama şeridi,ne uyuz oluyorum.Fabrika ayarlarına dönmek dışında nasıl kurtulabilirim. Resmen sülük
Bir çok konu olduğu için yeniden konu açmak istemedim. İlgisi olan arkadaşlar zaten cevap verecektir.
Arkadaşlar eşim için akıllı telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 800 lira. Daha da çıkamam(aslında çıkarımda telefon için çok uçmaya gerek yok). Ben yaklaşık 8 aydır discovery kullanıyorum ve son derece memnunum, bütün işlerimi halledebiliyorum.(Discovery hakkında forumlarda çok kötü eleştiriler var, yalnız dediğim gibi yeri geldi oyunda oynadım bir çok uygulamayı açıp müzikte dinledim ısınma ve takılma olmadı, sanırım discoveryi beğenmeyenler 1000liranın üzerindeki telefonları kullandıkları için discovery isteklerini karşılamıyor.) Her neyse çok konuştum diyeceğim o ki 800 liraya en az beni discovery kadar memnun edebilcek bir telefon önerebilir misiniz?
Aklımda iki tane model var eğer hala karar veremezsem yine discovery alacam. Alternatiflere açığım ama dediğim gibi limitim 800 lira üstüne çıkamam.
Casper v5 700 TL(daha yeni olduğu için kullanıcı yorumlarına ulaşamadım)
Asus Zenfone5 700TL(forumlarda çok tartışılmış bir sonuca ulaşamadım)
Casper dan pek olumlu izlenimler duymadim s4 mini filan dusunmez misiniz
ankete lg g2 veya g3 ekleyin de seçim yapabilelim yav

lg yi birçok kişi bilmiyor buna ben de dahildim ama aldım kullanıyorum çok güzel telefon. benim için androidde sony vardı sadece şimdi bir de lg oldu. ama gene de forever iphone
ankete lg g2 veya g3 ekleyin de seçim yapabilelim yav
lg yi birçok kişi bilmiyor buna ben de dahildim ama aldım kullanıyorum çok güzel telefon. benim için androidde sony vardı sadece şimdi bir de lg oldu. ama gene de forever iphone
Konu bana ait değil eski bir konu bir kaç mesaj üstünü okusaydınız keşke

Bir çok konu olduğu için yeniden konu açmak istemedim. İlgisi olan arkadaşlar zaten cevap verecektir.
Arkadaşlar eşim için akıllı telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 800 lira. Daha da çıkamam(aslında çıkarımda telefon için çok uçmaya gerek yok). Ben yaklaşık 8 aydır discovery kullanıyorum ve son derece memnunum, bütün işlerimi halledebiliyorum.(Discovery hakkında forumlarda çok kötü eleştiriler var, yalnız dediğim gibi yeri geldi oyunda oynadım bir çok uygulamayı açıp müzikte dinledim ısınma ve takılma olmadı, sanırım discoveryi beğenmeyenler 1000liranın üzerindeki telefonları kullandıkları için discovery isteklerini karşılamıyor.) Her neyse çok konuştum diyeceğim o ki 800 liraya en az beni discovery kadar memnun edebilcek bir telefon önerebilir misiniz?
Aklımda iki tane model var eğer hala karar veremezsem yine discovery alacam. Alternatiflere açığım ama dediğim gibi limitim 800 lira üstüne çıkamam.
Casper v5 700 TL(daha yeni olduğu için kullanıcı yorumlarına ulaşamadım)
Asus Zenfone5 700TL(forumlarda çok tartışılmış bir sonuca ulaşamadım)
Mesaj Birleştirildi: 22 Eyl, 2014 23:59
Casper dan pek olumlu izlenimler duymadim s4 mini filan dusunmez misiniz
s4 miniyi bende düşündüm teknosada gezerken eşime gösterdim discoveryden küçük olduğu için hanım beğenmedi
htc nin discover modellerine bakabilirsiniz, sony nin son modelleri güzel gerçekten, öte yandan lg g2 fiyatı düşüyor iyice, o fiyata göre özellikler başka telefonda yok.
samsung s3 ümdeki rehberde ve genel takılmalar yüzünden samsung dan soğudum. şu anda sony z2 kullanıyorum takılma vs hiç bir şekilde yok çok memnunum.
Bin lira civarına fiyatı düşen sony z sizi tatmin edecektir.Ben kullanıyorum ve çok memnunum.
bugün eşimle teknosada asus ve casperi inceledik. Casper tasarım olarak asustan ve birçok akıllı telefondan çok çok üstün hayran kaldım tasarımına ama ne varki casper adını duyunca herkes bir adım geri kaçıyor.

belki kalite olarakta üstündür ama birşey diyemeyeceğim. Kullanıcı yorumları önemli.
Asus ise özellikleri ile tatmin ediyor ama forumlarda batarya sorunu olduğu söyleniyor. Ve tasarım olarak 5"ten daha büyük ve ele avuca sığmıyor, kaba olmasından dolayı onu eledik.
Sanırım eşimede GM Discovery alacam. Ben memnunum aylardır sorunda yaşamadım.