Anket

Hangisi tercih edersiniz?

İphone 4S
6 (4.8%)
İphone 5
35 (28%)
Samsung Galaxy S3
30 (24%)
Xperia Z
26 (20.8%)
HTC
9 (7.2%)
Nokia Lumia820
4 (3.2%)
Samsung Galaxy S4
15 (12%)

Toplam Oy Verenler: 124

Gönderen Konu: Hangi Akıllı Telefon  (Okunma sayısı 12722 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota aşktır...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '11
  • 17 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi Akıllı Telefon
« Yanıtla #60 : Mart 10, 2014, 09:10:48 »
Sony Xperia Z1 (Honami)
lg g2 pro
lg nexus 5
kızımın gümüşü
o bizim ailemizin bir ferdi

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mart 10, 2014, 09:10:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 4789
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mart 10, 2014, 14:11:38 »
Ben de telefonumu değiştirmek isteyenler arasına katıldım. Seçeneklerim arasında LG G2, Note 2 ve İphone 5 var. Sizce hangisinde karar kılmalıyım?
-Note II yi ele artık çok kaba görünüyor.
-Iphone işine hiç girme donanım yetersiz. ( kullanmadım ama o paralara 1,3 ghz çift çekirdek işlemci 1 gb ram ayıp )
- En mantıklısı Lg G2 - Android 4,4,2 Kitkat güncellemesi olabilir yakında -  2,26 Ghz 4 çekirdek işlemci  - 2 GB ram - 16 veya 32 gb hafıza (ek hafıza artırımı yok ) 13,1 mp değişik özellikleri olan kamera vs handikap olarak bataryası değişmiyor diye duydum. Garanti bitince batarya arızası verirse ne olur muamma - Ses ve açma kapama düğmeleri arkada kimilerine göre daha rahat kimilerine göre işkence

KVK garantisi olan yerlerde Lg G2 16gb 1599 lira
Diğer garanti seçeneklerinde 1300 lirayada veriyorlar mesela migrosta Money bonus kartın varsa 1300 liraya alabiliyosun.
Hepsiburada com da 1599 lira lg ye özel 180 lira hediye çeki + 1000 lira üstü alışverişe 150 lira hediye çeki. Yani 330 liralık hediye çeki

Teknosa da 1599 lira ( 100 lira hediye çeki olması lazım )
1- 2004 Fiat Stilo 1,6 102hp Actual ( 2010(110k) - 2013(165k) )
2- 2013 Toyota Yaris 1,33 99hp Cool MultidriveS ( 2013(0) - 2013(8k) ) C Segmentinden inip B segmentine binmek sarmadı.
3- 2013 Toyota Auris 1,6 132 hp Premium MultidriveS ( 2013(0) - ? )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mart 16, 2014, 16:34:14 »
Cumartesi itibarı ile yeni telefonuma kavuştum.  Lg G2 de karar kıldım. Alır almaz hemen kurcalamaya başladım. Gerek performans gerekse görüntü kalitesi çok iyi seviyelerde. Bir akıllı telefonun sarjinin bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum. Nagihan hanım da şarj konusunda  bazı şeyler söylemişti ancak bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. Herkese çok teşekkür ederim.
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mart 16, 2014, 16:38:44 »
yaklasik 3 4 aydir G2 kullaniyorum bu fiyata bu donanim baska hicbir markada yok , tek gecerim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mart 16, 2014, 17:22:47 »
Bende g2 ye veya s4e terfi etmeyi düşünüyorum discoverden :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mart 16, 2014, 18:32:55 »
4.4 kitkat Android güncellemesi ile birlikte Z1 de 4 k kameraya sahip oluyor, Forza z1
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mart 16, 2014, 20:50:22 »
Bende iphone4s 16gb var. İos 6 ile bir süre kullandıktan sonra ios7 ye geçtim. Dün 7.1 sürümüne geçtim. Apple bu güncellemeyi özellikle iphone4 lerdeki yavaşlamayı gidermek için hazırlamışlar. Bende hız anlamında öncekinden de memnundum. Şimdi çok daha iyi olmuş. Bu nedenle apple ı tebrik etmek istiyorum. Tek problemimiz şarj süresi. 3g wifi açık çok yoğun kullanımda 1 günü zor geçiriyoruz. Bunun için gerekli olduğu zaman açmak durumunda kalıyorum özellikle 3g yi. Yeni iphone6 da bunu çözsunler başka bir şeye ihtiyaç yok. Benim telefonda a5 cpu, 512mb ram var sorusuz çalışıyor. İphone5s te A7 cpu 1gb ram var. Benim telefon bu şekilde stabil ve hızlı ise 5s mükemmeldir herhalde. İphoneu özellikle ios işletim sistemi için tercih ettim, herkese de tavsiye ederim.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Mart 16, 2014, 20:53:08 »
Alın Huawei G610-U30 fiyat performans canavarı makine paranız cebinizde kalsın......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Mart 16, 2014, 22:18:16 »
Huawei g610 aldim ancak yerinizde olsam biraz bekler general mobile discovery 2 yada huawei ascen p6 alirdim. İkiside s3 ve s4 ezecek makinalar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • ANI YAŞAMAK LAZIM SEVDİKLERİMİZLE
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 224000
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Mart 25, 2014, 17:39:43 »
Merhaba Murat Bey, ben samsung note serisinin 3 modelini (şuan note 3 kullanmaktayım), s3 ve s4 modelini, Lg nin max 3d,lg g pro ve lgg2 modellerini kullanan biri olarak size sağlamlık( suya,toza,darbeye dayanıklılık) aradığınız için Sony Z 1 öneririm hatta büyük ve kaba demezseniz Z1 Ultrada çok iyi bir seçenek olabilir. Sağlamlık en önemli tercih sebebiniz olmayacaksa note 3 olabilir çok memnunum. Bunun yanında genişletilemeyen hafıza eksi yönü olmasına rağmen Lg G2 de iyi bir tercih olur. Özellikle alacağınız telefonu 2.el alan dükkanlara satmaya götürdüğünüzde zarar etmemek yada en az zararla ( hangi model ve markayı alırsanız alın satarken zarar edeceksiniz) tercihiniz kesinlikle samsung ve Z serisinden yana olsun derim.
Sevgi ve Saygılarımla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Nisan 12, 2014, 17:09:39 »
Ben de yıllar sonra ve mecburen telefonu değiştirmek zorunda kaldım. Akıllı telefonları kullanmadım. Eşimde var ama kendim kurcalayıp burada sizler gibi yorum beyan edecek durumda kesinlikle değilim.
Yaklaşık 1 aydır telefon üzerine araştırma yapıyorum. Sonuç: kimse telefonuna "kötü" demiyor. Taban tabana zıt bir sürü şey söyleniyor.
Benim, siz forum üyelerinden öğrenmek istediğim şu. Ben bu zamana kadar Nokia'dan başka telefon kullanmadım. (Benim için telefon=Nokia  :D ) Lumia 925 düşünüyorum. İşletim sistemi Windovs 8 (çok karışıkmış,çözülemiyormuş,vs.vs) olduğu için pek tavsiye eden olmadı.
Bu hakikaten böyle midir ? Yoksa yanlış bilinen bir konu mudur ? Sizlerin değerli görüşleri benim için önemli.

Bu arada kriterlerim: Fiyat 1000 Tl civarı (+/- değişim tabiki olacaktır), donma olayları minimum seviyede, internet kullanım ve dosya indirme hızı iyi seviyede, malzeme kalitesi iyi ve darbelere karşın genele göre daha sağlam, kamera özelliği (netlik+zoom vs) iyi seviyede olmalı.
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Nisan 12, 2014, 17:23:11 »
Ben de yıllar sonra ve mecburen telefonu değiştirmek zorunda kaldım. Akıllı telefonları kullanmadım. Eşimde var ama kendim kurcalayıp burada sizler gibi yorum beyan edecek durumda kesinlikle değilim.
Yaklaşık 1 aydır telefon üzerine araştırma yapıyorum. Sonuç: kimse telefonuna "kötü" demiyor. Taban tabana zıt bir sürü şey söyleniyor.
Benim, siz forum üyelerinden öğrenmek istediğim şu. Ben bu zamana kadar Nokia'dan başka telefon kullanmadım. (Benim için telefon=Nokia  :D ) Lumia 925 düşünüyorum. İşletim sistemi Windovs 8 (çok karışıkmış,çözülemiyormuş,vs.vs) olduğu için pek tavsiye eden olmadı.
Bu hakikaten böyle midir ? Yoksa yanlış bilinen bir konu mudur ? Sizlerin değerli görüşleri benim için önemli.

Bu arada kriterlerim: Fiyat 1000 Tl civarı (+/- değişim tabiki olacaktır), donma olayları minimum seviyede, internet kullanım ve dosya indirme hızı iyi seviyede, malzeme kalitesi iyi ve darbelere karşın genele göre daha sağlam, kamera özelliği (netlik+zoom vs) iyi seviyede olmalı.

Hocam nokia için doğru demişler malesef gayet karışık ve de kullanışsız geliyor banada.

Devir android devri diyede bir laf dolanıyor ortalıkta illaki duymuşsunuzdur. Bende Note 2 android kullanıyorum yani bahsettiğiniz gibi çok fazla özellik kurcalamk istemeyen biri olarak size tavsiye edebilirim benim şu sıralar bu telefonu tercih etmem sebebim ise okulla ilgili dosyalar vs tek bir kablo ile veya hafıza kartı ile kolaylıkla alınıp aktarılıyor olması bu yılı atlatıp dosya vs işlerim bittiğinde kesinlikle apple geri döneceğim bu da bir gerçek.

Ekran sağlamlıgı için artık koruyucu kalın ekran filmleri var ben daha bu hafta ekranın üzerine yere düşürdüm arabadan inerken ve taşa denk geldi yani yaklasık 150cmden düştüm telefon ekran kırıldı sanmıştım ama filmi söktüğümde cok mutlu oldum :D

Bu arada NOTE2 şu anda akıllı telefonlar arasında şarjı en iyi gidenir iddia edebilirim. (Özellikle ekran vs boyut olarak baktıgımızda). Wifi açık ve yogun bir kullanımda sabah 7de şarjdan aldığımda gece 11i rahat buluyor.  İphon 4s kullanırken saat 17ye kadar şarjım gitse kendimi eve atsam diyordum :D

Bu arada bi ara telefonu babama verdim mobil veri kapalı sadece akşamları 1 1,5 saat wifi açık şarjı 6. günü bitirecekti neredeyse :lol: :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Nisan 12, 2014, 17:54:22 »
Note2 alip 3g internet kullanmayip ekran parlakligi otomatik yarida olucak sekilde kullanilsa herhalde 4 gün gider , 3g acik parlaklil full sürekli elimde müzik dinliyorum hersey yapiyorum sabah evden 7 de cikiyorum gece 11 kadar dayaniyor apple  ı sarz konusunda 2 ye katlar 3 böler
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Nisan 12, 2014, 20:07:33 »
Hocam nokia için doğru demişler malesef gayet karışık ve de kullanışsız geliyor banada.

Aslında tam da bunu söylüyorlar. Yani tek sorunu kullanışsız (kişiseldir sanırım) olması mı ? Eğer öyleyse çok da önemli değil benim için. Bu manuel vitesten otomatiğe geçmek gibi bir şey olur benim için.  :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '15
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Nisan 12, 2014, 22:00:11 »
Yaklaşık bir yıldır Sony Xperia SP kullanıyorum ve acayip memnunum..kasa çok sağlam,şarj bir gün çok rahat yetiyor.Elektronikte ve arabada Japon'dan şaşmayacaksın :)
Allah herkese önce sağlık versin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Nisan 12, 2014, 22:21:21 »
Aslında tam da bunu söylüyorlar. Yani tek sorunu kullanışsız (kişiseldir sanırım) olması mı ? Eğer öyleyse çok da önemli değil benim için. Bu manuel vitesten otomatiğe geçmek gibi bir şey olur benim için.  :lol:

ama hocam arada atladiginiz birsey var dedigim.gibi bi fotonolaun muzik olsun belge olsun androidle kolayca alisveris yapabilirsiniz gerek pc ile gerekse diger cihazlarla hatta samsungda telefonlari birbirine sırtsırta degdirince direk aliyor ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
« Yanıtla #76 : Nisan 13, 2014, 03:32:04 »
ama hocam arada atladiginiz birsey var dedigim.gibi bi fotonolaun muzik olsun belge olsun androidle kolayca alisveris yapabilirsiniz gerek pc ile gerekse diger cihazlarla hatta samsungda telefonlari birbirine sırtsırta degdirince direk aliyor ::)
Teknik özelliklerde androidden 5 kat daha hızlı (indirme vs.) olduğu yazılı. En azından kıyaslamalarda öyle görünüyor. Yorumlarda da çift çekirdek olmasına rağmen 4 çekirdekten daha hızlı ve kesintisiz olduğundan bahsediliyor. Acaba bu durum modele göre değişiyor mu ? Ayrıca chip dergisinin incelemesini okudum (920 için) gayet olumlu geldi bana.
Bir de Gsm kampanyasıyla alınca 900-1000 Tl arası bir fiyata geliyor. Bu da beni biraz daha yakınlaştırdı diyebilirim. Dün itibariyle Vatan'da 925= 1299 Tl idi (bunu düşünüyorum hala), 920=999 Tl idi.
Olmazsa alternatifim Xperia olacak muhtemelen. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Nisan 13, 2014, 03:49:51 »
teknik verilere bakmadim abi teknik degil benim dediklerim zaten :D  Türk işi tak fişi bitir işi :lol: Yani pcye direk sarj kablosuyla bagla ac dosyayi at icine bu pratiklikten bahsetmek istemistim nokiada galiba nokia pc suite gibi bir program var diye hatırliyorum ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Nisan 13, 2014, 03:54:20 »
indirme hızı androidten 5 kat hızlı olduğu durumu düşünüyorum, ben z1 le 800kb/sn indirme yapabiliyorum, 4mb/sn olacaktır o zaman, bir cep telefonu ile günümüzde, maksimum 16 (telefon) + 64 gb hafıza kartla 80 gb a ulaşabildiğimizi düşündüğümüzde bence biraz gereksiz hhızlı ki, 40mpbs interneti de nerede bulabileceğimiz merak konusu olur. Windows 8 i bilgisayarda bile kullanamıyorum, ama cep telefonu markası olarak, nokia ya hep saydı duymuşumdur. Ama bence en doğru tercih note3 olacaktır, eğer benim gibi kasa takıntısı var ise z1 olacaktır.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • 70 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Nisan 13, 2014, 19:49:30 »
teknik verilere bakmadim abi teknik degil benim dediklerim zaten :D  Türk işi tak fişi bitir işi :lol: Yani pcye direk sarj kablosuyla bagla ac dosyayi at icine bu pratiklikten bahsetmek istemistim nokiada galiba nokia pc suite gibi bir program var diye hatırliyorum ::)
Evet pratiklik açısından genel durum o. Bu arada Samsung'un kasa tipi hiç hoşuma gitmiyor. Hani araba alırken içine sinmesi lazım ya (bence olmazsa olmaz) onun gibi bir şey bu.
indirme hızı androidten 5 kat hızlı olduğu durumu düşünüyorum, ben z1 le 800kb/sn indirme yapabiliyorum, 4mb/sn olacaktır o zaman, bir cep telefonu ile günümüzde, maksimum 16 (telefon) + 64 gb hafıza kartla 80 gb a ulaşabildiğimizi düşündüğümüzde bence biraz gereksiz hhızlı ki, 40mpbs interneti de nerede bulabileceğimiz merak konusu olur. Windows 8 i bilgisayarda bile kullanamıyorum, ama cep telefonu markası olarak, nokia ya hep saydı duymuşumdur. Ama bence en doğru tercih note3 olacaktır, eğer benim gibi kasa takıntısı var ise z1 olacaktır.
Sanırım kasa takıntısı bende de mevcut. Xperialar çok hoşuma gidiyor görünüm olarak. Biraz daha ekonomik olursa süper olacak