0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
siz degerli forum uyeleri sizler hangi kasko sirketi ile aracinizi kaskoluyorsunuz sizin icin artilari ve eksileri nelerdir acaba? Ben simdiye kadar ziraat sigortanin kaskosunu yaptiryordum ama basimdan gecen kucuk kaza sonucu ziraat kaskonun muhattap bulma acisindan fos ciktigini gorunce sirketi bu sene degistirmeye karar verdim simdi bir tanidigin vasitasiyla basak sigortaya gececem
merhabalar ben de ak sigorta yaptırdım toyota kasko diye bir paket var oldukça uygun ve güvenilir diye ak kasko ya geçtim eskiden hdi yaptırıyordum 1350 tl ydi geçen yıl bu yıl ak kasko 775 tl ve tüm toyota servisleri ile anlaşmalı umurum memnun kalırım.ufuk beyin paylaşımlarını göz ardı etmeyin derim...
Kaskonuzun markası ne olursa olsun önemli değilyeterki servisle anlaşmalı olsun; o zaman kaskodan parayı servis alıyor size hiç bir iş düşmüyor
yeri gelmişken bende şunu sorayım; 14.03.2013 tarihi itibarıyla ak sigorta gümüş kasko yaptırdım.(daha doğrusu servis öyle uygun görüp yapmış)şimdi bu gümüş kasko nedir,altın kasko nedir? farkları nelerdir,mini onarım durumları nedir? vs vs vs.....Bilgisi olupta cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Banka ve sigorta şirketlerine bakış açılarımızın toplumsal olarak değişmesi, bu firmaların devlet görevlisi gibi sorgulanamaz ve yaptıkları her şeyin doğru gibi algılanmasını ortadan kaldırmamız gerekli. Aksi takdirde daha çook mağdur üyemiz olacak.
Engin bey yanlış anlamayın sizi sorgulamak ya da yargılamak için sormuyorum, kasko poliçenizin ödemesini yapmadan önce neden bu soruları acentenize yöneltmediniz? Sonuçta ücretini ödeyerek potansiyel hizmet satın alıyorsunuz ya ödediğiniz ücret karşılığı mağdur edilirseniz?Ne yazık ki ülkemizde poliçe satın almak (yada kiralamak diyeyim) marketten alış-veriş yapmak gibi oldu, unutmayalım ki bu poliçe aracınızın başına gelebilecek her şey için x bir firma ile yapılan sözleşme niteliği taşıyor ve imza atıyorsunuz.Lütfen poliçenizi satın almadan önce iyi araştırma yapın, sigorta şirketleri acentelerine sorularınızı, sorgularınızı esirgemeyin.Banka ve sigorta şirketlerine bakış açılarımızın toplumsal olarak değişmesi, bu firmaların devlet görevlisi gibi sorgulanamaz ve yaptıkları her şeyin doğru gibi algılanmasını ortadan kaldırmamız gerekli. Aksi takdirde daha çook mağdur üyemiz olacak.