0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel görünüyor,ancak bir arkadaşın o deri maskenin altındaki boya parça parça olmuş haberin olsun..
Valla adaş ne diyeyim bilemedim ama şu maske olayı olmuyor sanki benim hoşuma gitmedi ama bu sadece benim görüşüm içine sindiyse keyifle güle güle kullan
Çok kötü, çok arabesk, çok berbat, hiçççç yAKIŞMAMIŞÇIKAR ONU HEMEN ÇIKAr Enes
Lip güzel ama daha aydınlık ve net fotoğraf getirirsen daha iyi yorum yapabiliriz ama deriyi çıkart derim bence tabi
bence far ve yay al daha şık durur aracın
Taş vuruklarını görmek istemiyorsan kaputunu kaplattır. Mesela plasti-dip, mesela folyo, mesela kaput filmi (öncesinde rütuş yaparsan özenli belli bile olmaz)Lip olayına gelirsek zaten düzgün takılmamış. Ayrıca uzun kauçuk bir parça olduğu için kat falan yaptımıydı hiç hoş gözükmüyor. En azından benim hoşuma gitmiyor.Farların üstten sanki sararmaya başlamış. Onları düzeltmenin yoluna bakabilirsin. Plakalığını iptal edip kare plaka takabilirsin. Sis farı yerine gündüz farı gibi alternatifler üretebilirsin.Hepsinden öte sen bilirsin.
Kırmızılığından dolayı mı kötü duruyo deri yoksa genel anlamda mı ?Yaya bakıyorum şu an ama muayenesi yaklaştı. Çelişkiye düşürdü geçer mi geçmez mi diye. Yaydan sonra da 'ac schnitzer type 3' inşallah. Far angel ?