0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1. resimdeki tüm zamanların ortalaması. 2. side anlık tüketim. araç vitesteyken gaza basmadığınız takdirde '0' görmeniz gerekiyor (1. viteste araç rolantide kalmak için gaz veriyor galiba bu yüzden sıfır olmayabilir) boşta çalışırken de resimdeki gibi çizgileri görürsünüz. bizim 2006 da öyle yani. sizin aracınız 2006 dan daha eski heralde onlarda farklı mı bilmiyorum ama 0 ı görmüyorsanız bir problem var galiba
umut bey v kayışı dedikleri evet alternatör kayışı zaten sizin aracınızda bir tane kayış var
2 resime tekrar trip tusuna basınca geliyor yalnız 1 resimle aynı olan yerde degil onu belirteyim. yani 1 resimde 7,9 varken gaza basmasamda o yazı aynen kalıyor kafama takılan o benim trip tusuna tekrar basında o çizgiler çıkıyor? insalllah anlatabilmişimdir
aynı kalır çünkü tüm zamanların ortalaması o. bugüne kadar ortalama ne yaktıysanız o. öyle gaza basmayla falan da değişmez zaten bizimki dizel mesela yaklaşık 2 yıldır 5.3 sabit
...tahminim, tüm zamanların ortalaması değil son 100 km( belki 200..tam rakamı bilmiyorum) gibi bir rakamı baz alıyor ortalamayı hesaplarken.
Fabrikadan çıktığından beri olan ortalaması değil de son 1.000km' deki ortalamayı veriyor diye biliyorum ben de.