0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2013 corolla sıfır dizel aldım ancak kafam karışık internette yazılanlar gerçekten dogrumu ? yani 4d motorlar gerçekten yag yakması kronik bir problem mi ?
ibrahim bey kafanız hiç karışmasın yağ yakma olayı doğrudur fakat 2011 ve 2012 modellerin bazılarında var sizin aracınız büyük bir ihtimalle iyileştirilmiş seridendir
Ahmet bey yanlışınız var 2010 ve 2011 modellerde sorun var .
yanlış biliyor olabilirim özür
Arkadaşlar hepinize çok teşşekür ederim 4d dizel alımını ertelemiş durumdayım.
Muhtemelen yeni kasada bu sorunu düzeltmişlerdir .Zaten lekelenen bir adı var devamını getirmeyecegini düşünüyorum .2000-2002 yıllarında ilk çıkan vvt-i lerde yag yakıyordu devamında çıkanlarda öyle bir durum söz konusu degil
Bende 6 yıldır d4-d kullanıcısıyım. Aracımda hiçbir problem yok. Bakım harici servis yüzü görmedim. Bakım hariç kaputunu açmadım. Çok memnunum.
Evet arkadaşlar henüz araç alamadım ,ancak bugüne kadar karar aşamasına geldiğim bütün araçları internetten araştırma fırsatı buldum ve sonuç olarak üç aşagı beş yukarı birbirine yakın araçlar corollada yag yakma problemine gelince belli bir dönemde çok az araçta yag ile ilğilğili problemin oldugu,şu anda ise böyle bir kronik problemin olmadığı kanısına vardım,ve mantıgım hala corolla diyor ama nasip ne olur bilmiyorum.