0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2008 165 bin km baskı balata değisim zamanı geldi kalkışlarda silkeleme ve vites küçülürken tak tak yapmaya başladı ve bir kac servisten fiyat aldım 1,450ile 1650 tl arasında fiyat veriyorlar .Yoksa kanpanya yaparlar mı parça da işçilikte bilgisi olan arkadaşlar varmı ne dersiniz
Arac dizel mm-t sanirim? Bizde orjinal parca, orjinal yag ve garantili iscilik ile 1100TL'ye cikiyor...
Baya iyi rakammış Ufuk Bey,mm-t den kaynaklı sanırım bu fiyat.
selam arkadaşım bizde 1100 tl diyorsun peki kullanılan parca nın kalitesi garantısı nedir ve yeriniz nerede ben avrupa yakasındayım
ilginiz için çok teşekkür ederim 450 tl demişsiniz nerede değistirdiniz bilgi verirseniz memnun olurum
450 lirayı manuel aracım için vermiştim ben sizinki mmt olduğu için farklı oluyor sanırım.Ancak forumda arama yapınca 2-3 sene önce 800 lira civarında fiyat alanlar var mmt için servisten.Bence hiç uğraşmadan Ufuk Beyle iletişime geçin o size yardımcı olur hem servis kadar güvenli hemde servisten daha uyguna halledersiniz.
Garanti yoksa hiç gerek yok o paralara.Ben geçen ay değiştirdim 450 liraya hallettim tamamen.
450 lirayı e12 1.6 benzinli manuel aracım için vermiştim ben sizinki mmt olduğu için farklı oluyor sanırım.Ancak forumda arama yapınca 2-3 sene önce 800 lira civarında fiyat alanlar var mmt için servisten.Bence hiç uğraşmadan Ufuk Beyle iletişime geçin o size yardımcı olur hem servis kadar güvenli hemde servisten daha uyguna halledersiniz.
450 lirayı gören arkadaşlar birde şu mesajı görseler keşke
Oraya birde 1.6 Corolla benzinli olduğunu ekle bence, dizel manuel'inki de o paralara çıkmıyor çünkü