Gönderen Konu: mm-t baskı balata servis tavsiyesi  (Okunma sayısı 2206 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
mm-t baskı balata servis tavsiyesi
« : Mart 17, 2013, 23:45:17 »
2008 165 bin km baskı balata değisim zamanı geldi kalkışlarda silkeleme ve  vites küçülürken tak tak  yapmaya başladı ve bir kac servisten fiyat aldım 1,450ile  1650 tl arasında fiyat veriyorlar .Yoksa  kanpanya yaparlar mı parça da işçilikte    bilgisi olan arkadaşlar varmı ne dersiniz  |-\

Toyota Club Türkiye

mm-t baskı balata servis tavsiyesi
« : Mart 17, 2013, 23:45:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: mm-t baskı balata servis tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Mart 17, 2013, 23:47:52 »
2008 165 bin km baskı balata değisim zamanı geldi kalkışlarda silkeleme ve  vites küçülürken tak tak  yapmaya başladı ve bir kac servisten fiyat aldım 1,450ile  1650 tl arasında fiyat veriyorlar .Yoksa  kanpanya yaparlar mı parça da işçilikte    bilgisi olan arkadaşlar varmı ne dersiniz  |-\
Garanti yoksa hiç gerek yok o paralara.Ben geçen ay değiştirdim 450 liraya hallettim tamamen.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 18, 2013, 00:06:10 »
Arac dizel mm-t sanirim? Bizde orjinal parca, orjinal yag ve garantili iscilik ile 1100TL'ye cikiyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mart 18, 2013, 00:08:48 »
Arac dizel mm-t sanirim? Bizde orjinal parca, orjinal yag ve garantili iscilik ile 1100TL'ye cikiyor...
Baya iyi rakammış Ufuk Bey,mm-t den kaynaklı sanırım bu fiyat. :huh:
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mart 18, 2013, 00:12:54 »
Baya iyi rakammış Ufuk Bey,mm-t den kaynaklı sanırım bu fiyat. :huh:
selam arkadaşım bizde 1100 tl diyorsun peki kullanılan parca nın kalitesi garantısı nedir ve yeriniz nerede ben avrupa yakasındayım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 18, 2013, 00:15:08 »
selam arkadaşım bizde 1100 tl diyorsun peki kullanılan parca nın kalitesi garantısı nedir ve yeriniz nerede ben avrupa yakasındayım
Ufuk Bey adına http://www.temservis.com/contact.html linki vererek yardımcı olayım size

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 18, 2013, 00:30:27 »
ilginiz için çok teşekkür ederim 450 tl demişsiniz nerede değistirdiniz bilgi verirseniz memnun olurum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 18, 2013, 00:35:55 »
ilginiz için çok teşekkür ederim 450 tl demişsiniz nerede değistirdiniz bilgi verirseniz memnun olurum
450 lirayı e12 1.6 benzinli manuel aracım için vermiştim ben sizinki mmt olduğu için farklı oluyor sanırım.Ancak forumda arama yapınca 2-3 sene önce 800 lira civarında fiyat alanlar var mmt için servisten.Bence hiç uğraşmadan Ufuk Beyle iletişime geçin o size yardımcı olur hem servis kadar güvenli hemde servisten daha uyguna halledersiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mart 18, 2013, 01:13:20 »
450 lirayı manuel aracım için vermiştim ben sizinki mmt olduğu için farklı oluyor sanırım.Ancak forumda arama yapınca 2-3 sene önce 800 lira civarında fiyat alanlar var mmt için servisten.Bence hiç uğraşmadan Ufuk Beyle iletişime geçin o size yardımcı olur hem servis kadar güvenli hemde servisten daha uyguna halledersiniz.
mmt ile düz bir fark yok bildigim kadarıyla diyerine sizin yerinize otmk debriyaja basan  ecu var sonucta aynı balta kullanılıyor bu iş bir zamanlar dijital uydu alıcısını kurulumunuda 100 tl ye yapıyorlardı oysa herse aynı idi yönü ayarı buna benziyor . 350 tl için değermi pek bilemiyorum yinede bir görüşmekte fayda olabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Rav 4
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 18, 2013, 01:23:33 »
hüseyin bey düz vites ile mmt vitesli araçların debriyaj setleri birbirinden hem melzeme hemde fiyat olarak farklıdır.ufuk bey in size söylediği rakamın yaklaşık 800 tl si sadece baskı balata ve bilya fiyatıdır.yani düz  vitesli araçlarla karşılartırmanız sizi yanıltır siz en iyisi ufuk beyle bir görüşün  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #10 : Mart 18, 2013, 10:15:31 »

Biz yetkili servisten aldığınız ürünler ile birebir olmayan (Toyota kutusunda, Toyota etiketli vs.) hiçbir ürüne orjinal demeyiz, diyene de karşıyız.Parça orjinal olduğundan garantisi yetkili servislerce bile karşılanmakta şayet bir sorun yaşarsanız bizde ürünlerimizin hepsinin arkasındayız, arkasında duramadığımız ürünü de satmayız.Piyasada ve dünyada kaliteli olarak üretilmeyen yada kalitelisi üretildiği halde orjinalinden daha pahalı olan ürünlere (örnek; salıncak burçları) yok deriz, o malı satıp araç sahibine sorun yaşatmaktansa para kazanmamayı tercih ederiz.

Yerimiz Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesinde, www.temservis.com , www.temotomotiv.com.tr , www.toyotaburada.com adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.

Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 33 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 18, 2013, 15:28:06 »
Garanti yoksa hiç gerek yok o paralara.Ben geçen ay değiştirdim 450 liraya hallettim tamamen.
ertan bey 450 tl ye nasıl hallettiniz aracınız mmt mi nerde yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim...
2013 corolla advance cvt. 30 binde 7 binden sonra lpg li...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #12 : Mart 18, 2013, 15:33:38 »

:D Ertan bir taş attın kuyuya şimdi çıkar çıkarabilirsen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mart 18, 2013, 15:37:41 »
450 lirayı e12 1.6 benzinli manuel aracım için vermiştim ben sizinki mmt olduğu için farklı oluyor sanırım.Ancak forumda arama yapınca 2-3 sene önce 800 lira civarında fiyat alanlar var mmt için servisten.Bence hiç uğraşmadan Ufuk Beyle iletişime geçin o size yardımcı olur hem servis kadar güvenli hemde servisten daha uyguna halledersiniz.
   450 lirayı gören arkadaşlar birde şu mesajı görseler keşke  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #14 : Mart 18, 2013, 15:41:10 »
   450 lirayı gören arkadaşlar birde şu mesajı görseler keşke  :D

Oraya birde 1.6 Corolla benzinli olduğunu ekle bence, dizel manuel'inki de o paralara çıkmıyor çünkü :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mart 18, 2013, 15:44:32 »
Oraya birde 1.6 Corolla benzinli olduğunu ekle bence, dizel manuel'inki de o paralara çıkmıyor çünkü :)
Hallettim şimdi net olmuştur sanırım  :)