0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar. 2011 auris 1.6 elegantim var.. 2 ay once sol xenon far sondu allah allah dedim 1 gun sonra duzeldi. ayni sorun bugun tekrarlandi su an sadece sag far aniyor. belli ki xenon farda sikinti var... aracin garantisi yil sonunda bitiyor izmirden alinan araci istanbuldayetkili servise gotursem xenon fari garanti kapsaminda degistirirler mi? bilgisi olan basina gelen var mi? xenon farin yanmamasinin benden kaynakli bir sorun olmamasi acik haliyle.. ayni sekilde kapi tutamaclarindaki nikelajlar soyuldu baya onlari da degistirirler mi? araci servise gotursem bana bir masraf cikarirlar mi? cevaplariniz icin simdiden tesekkurler...
Far ıslanmış falan olabilir mi yada soket kısmı gevşek falan.Aracınız garanti kapsamında olduğuna göre götürün gösterin zaten bakarlar söylerler garanti kapsamı olayını ama farla alakası yok gibi durumun daha çok iç tesisatla ilgili temas sorunu var bence.Kapı kolları ise orjinal aksesuarsa garanti kapsamına girebilir(tabi kararmaz özelliği varsa)
pek anlamayan biri olarak ben bu soketleri halledebilir miyim? kontrolunu vs.? solda bir sikinti oldugu belli cunku ikidir sol far sikinti yapiyor.. kapi kolu da orijinal vites topuzundaki nikelaji garantiyle degistirdiklerini bilyorum ama kapi kolunu bilemedim
xenon far ile dikkatli olmak lazım, servise götürmenizi tavsiye ederim çünkü ark voltajı 85,000V civarı ve baya tehlikelidir. Soketi düzgün takamaz iseniz ampulü haşat eder.
Hİkmet bey, farlar garanti kapsamında değişir. Kağı içi döşemelerine gelince hemen hemen bütün Toyotalarda aynı sıkıntı var. Servise söylerseniz onu da halledebiliyrolar. Mesela benim Corollamda vites topuzu boyası çıkmıştı. Bakıma gittiğimde servise söyledim topuzu deri topuz ile değiştirdiler.
Hangi servisi kullanacaksınız acaba?