0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensislendim;)
Hayırlı olsun,maşallah.Evet çıkma navigasyon varsa bende alırım valla.
. Yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar,,,
Ümit abi sıraya girelim.. Evet benden büyüksün ama ben geldim önce
Arkadaslar sımdı baktım navılere orjınalı 400 euro ama baska navıler var on konsola monte edılenlerden 250 den baslıyor cıkma
Plaka da güzelmiş 5757.Memleket olabilir mi?
Arabanın Maaşallah'ı ver gerçekten...hız denemesi yaptınız mı? performans nasıl?
Abicim kavga etmeyin. Mehmet bey cidden güzel araba. Hayırlı olsun tekrar.
tamam fiyatı hallettik gibi. Peki Mehmet bizim orda yol bilgisayarı var onu iptal edicez ozaman .. Sende tabi yol bilgisayarı gösterge panelinde. .. Tr ye ne zaman geliyorsun
ben şahsen alamanyada olsaydım BMW veya Audi alırdım
bende gelmeden öyle düşünüyordum ama söyle söyleyeyımAudı a4 2005 modelı 10000 €Bmv 3 veya 5 12000€ adan asagı yok Ikıncısı bu aracların yıllık sıgorta ve vergı paraları benım aracın ıkı yıllık parası sımdı bı daha düşünün istersenız Kemal abi orta sınıf ınsanlar ıcın almanyada mercedes bmv gercekten pahalıya patlıyor
Şimdi biz burdayız, Türk işi hesap yaptığımızda bahsettiğiniz A4 25 ooo lira yapıyor.BMW 3 ve 5 serileri de sizin hesapla 3o ooo lira gibi yapıyor. O paraya burada Symbol alındığı için kimsenin gözüne iki katı vergi gelmez kardeşim =) Tabi yıllık verginiz ne kadar onu bilemiyoruz. Bizim verdiğimizden aşağı olma ihtimali var mı acaba =)