0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Piyasada bildiğim kadarıyla araçlarımıza uygun DEPO ve DJ AUTO markaları olmak üzere 2 adet yan sanayi far bulunuyor. Farlarımı yenilemem gerekiyor fakat xenon vs takmak istemiyorum. orjinal farları söküp üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan yeni farları takmak istiyorum. DEPO marka farların internetteki sitelerden özelliklerine baktığımda bazı sitelerde elektrikli, bazılarında ise elektrikli ve mercekli yazdığını görüyorum. Bunun doğrusu nedir? Bir diğer marka olan (ben başka marka olduğunu zannediyor olabilirim. Sadece ismi farklı da olabilir) DJ AUTO'da ise elektrikli ve mercekli yazıyor. Örnek fotoğraflarına baktığımda mercekli olduğu görülüyor. Fakat DEPO markanın fotoğraflarında mercek var mı yok mu ayırt edemiyorum. Daha önce bu marka farlardan taktırıp kullananlar veya bu markalar hakkında detaylı bilgisi olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Ona göre farlarımı yenilemeyi düşünüyorum.
ben taktırdım hemde 2 tane biri sağ biri de sol sormak istediğin bişi olursa buralardayım..
Ben depo marka far aldım ..içinden philips D2s 4300 k zenon far çıktı. fakat aydınlatma yetersiz diye 8000 k çakma bir d2s zenonla değiştirdim . Güzel bir far ayarından sonra yaklaşık 1 yıldır hiç bir sorun yaşamadan kullanıyorum.
peki bu depo marka farda mercek var mı? illa xenon kitle beraber mi kullanmak gerekiyor? sadece fara normal ampul taktığımızda yetersiz mi kalıyor? ''içinden philips D2s 4300 k zenon far çıktı'' derken ampulden bahsediyorsunuz sanırım.
Hala şu soruya bir cevap alamadım yalnız. Depo marka farda mercek var mı?
Valla ben aracın markasını modelini söyledim ona göre verdiler. D2s evet ampül tipi ama yetersiz kalıyor bence .. Onun yerine depo fara h7 ampül takıp 8000k veya üstü ampül de takılabiliyor bildiğimce.. İsterseniz siz normal ampül takın ama ne sonuç verir ona bişi diyemem..