0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sol şeritten sağdaki sokağa girmek istiyordu abi.
İşte ehliyeti bakkaldan alan birisi daha.Aslında çok şeyler denir böylelerine ama yinede demiyorum.Sol şeritten sağa hiç araba olmasa bile dönülür mü ya.
Geçmiş olsun Serdar kardeş
Dearım geçmişler olsun. Kimselere bir şey olmaması sevinidirici vardır bir hayır.
Serdar bir şey sormak istiyorum bu kaza yaptığın yer neresi bir yere benzetiyorumda
Geçmiş olsun .. Şükür ki bişey olmamış. Arabayı sıkıştırış tarzına bakılırsa solladığı arabanın üstüne kırıyo. Nasıl olurda görmez onu anlamadım . Sanki adam öldürmek istercesine.
Geçmiş olsun..Sanırım son anda oraya dönmek istedi..
Geçmiş olsun, herşeyde bir hayır vardır.En güzeli düşünmemek, kader deyip geçmek, olacağı varmış, önemli olan can sağlığı ancak bundan da ders çıkarmak lazım. Maalesef biz trafikte ne kadar iyi olursak olalım diğerleri de bir o kadar tehlike.Onların yapacaklarını bile tahmin etmek gerekiyor.
Serdar geçmiş olsun kardeşim, sana bişey olmaması sevindirici yanı , tutanak tuttunuzmu ? adam suçunu kabul ediyormu ?
Maalesef öyle Gökhan bey önde ve arkadaki araçları tekip edecen ya ne bileyim herkesin böle bir eğitimden geçmesi şart aslında böyle 100 binlerce şoför var