0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok Geçmiş Olsun. Neyseki Karşı Taraf %100 Hatalı Bulunmuş. ALLAH Beterinden Sakınsın
Dava aç aracın değer kaybı için tazminat al
+1Boş zamanın varsa . Dava aç zaten karşı tarafta %100 kusurlu bulunmuş garanti kazanırsın mahkeme sonucunda karşı taraf aracındaki değer kaybını mecbur ödemek zorunda kalacaktır .Bu arada tekrardan geçmiş olsun karşı tarafın %100 kusurlu olmasına sevindim .
teşekkürler abi o kadar pahalı bir araç olmadığı için pek zarara girdiğimi düşünmüyorum
Serdar biliyorum . Zaten boş zamanın varsa uğraş yoksa boş ver kazansan bile pek bir şey alamazsın maksat bu kazaya neden olan şahısın yanına kar kalmasın eğer araç kullanma sorumluluğunu üstüne almıyorsan araç kullanmıcan . 8-10 ay önce bana da biri geldi arkamdan çarptı ben frene basıyor olsa idim bağaj komple giderdi sadece tamponla kurtardık . Böyle sorumsuzca araç kullananlara gıcık oluyorum . Neyse kardeşim dediğim gibi fazla boş zamanın yoksa hiç uğraşma ama zamanın varsa ve sende böylelerine gıcık oluyorsan dava açarsan haklı çıkarsın bilgin olsun .
Geçmiş olsun :SAynı şekilde buna benzer bir kaza da ben geçirdim , adam ben sağ şeritten 45-50 km hızla ilerlerken transit geldi bana çarptı hava da yağmurluydu hafif , transit bana çarpmadan önce direksiyonu sola kırıp benim sol çamrluğa vurdu ve kasko beni suçlu buldu ..
Dear gecmis olsun! Allah beterinden korusun.