0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2000 den sonraki çıkan ve yanlış bilmiyorsam 2009 a kadar olan tüm araçlarda vvti motor var.2003 1,6 sol ile 1,6 vvti sol aynıdır.Alacaksanız da temiz bir sol alın.
Yani ilan sitelerinde (sahibinden,araba,arabam) verilen o ilanlardaki arabalar aynı mı?Bende kaç gündür bunu araştırıyorum.Etrafımdakiler 1.6 sol al dediler bende ona yoğunlaşmışken karsıma birden 1.6 sol vvt -i diye modelller cıkmaya başladı...Bende iyice şaşırdım...Peki bu sitelerdeki fiyatlar nasıl sizce normal mi abartılı mı?Mesela 2003 1.6 sol veya 2002 aynı kasa 1.6 sol ne aralıktadır?
Arkdaşlar belki size göre cok basit sorum Ancak benim için cok önemli...2003 Corolla almak istiyorum.Terra ve sol modelleri var bunlarında 1.4 ve 1.6 sı var.İkinci el sitelerine girdiğimde katagorilerde 1.6 sol var birde 1.6 vvt -i sol secenekleri var bu ikisi arasındakki fark nedir?Bunların ayrımını bana anlatacak bir bölüm ,yazı veya site varmı ilginiz için teşekkür ederim
Bu araçların piyasasını bilmiyorum ama bu sitelerdeki fiyatların ortalama % 10 pazarlık payı içerdiğine inanıyorum
Mümkün ise 2005 yada 2006 (makyajlı) Corolla almanızı tavsiye ederim,bütçe yetersiz ise sol donanımı yerine makyajlı terra tercih edilebilir ayrıca LPG uygulanmamış yada subap yağlama sistemli bir LPG sistemine sahip olanını bulabilirseniz daha iyi olur.Ayrıca aracı almadan önce 100-150TL gibi bir ücreti gözden çıkarıp ikinci el ekspertizi yaptırmanız hem sonradan daha fazla masraf yapmanızı engelleyecek hemde sinirlerinizin uzunca bir süre sağlam kalmasını sağlayacaktır.Şimdiden hayırlı olsun.