0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok iyi ama silecek devri kapanmaz kolay kolay
Kusura bakmayın ama paylaşmadan edemeyeceğim, geçen arkadaş ile yolda giderken aklıma geldi; yolda giderken çalışan sileceği gözle takip etmek insanı hipnoz edebilir dedim, şakasına. Olur mu olur.
Başlık biraz internet haber sitesi usülü gibi oldu farkındayım = ) Ancak ilk kez gördüğüm bir ürünün videosunu paylaşmak istiyorum. Aklıma takılan şey ise hakikaten seyir halindeyken yağmur suyunu hızla bertaraf edebilir mi bu ürün ?
Başlık biraz internet haber sitesi usülü gibi oldu farkındayım = ) Ancak ilk kez gördüğüm bir ürünün videosunu paylaşmak istiyorum. Aklıma takılan şey ise hakikaten seyir halindeyken yağmur suyunu hızla bertaraf edebilir mi bu ürün ? Nasiol GlasShield.wmv
Kar, sağanak yağış ya da yağışlı havada bir tırın arkasından giderken işe yarayacağını hiç sanmam. Sileceğe devam.
arkadaşım bu ürünün pazarlamasını yapacak. ürün uygulamasını önümüzdeki günlerde benim aracıma yapacak. birkaç video daha var ama içerik aynı bulursam paylaşabilirim. fiyat olarak birşey söylemedi ama en kısa zamanda öğrenirim.
Teşekkürler özellikle arka cam için merak ediyorum. Sileceksiz zor oluyor.