0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim honda 98 model ies beyaaz rekliydi.15 yasındakı arabanın cok farklı bir boyası vardı sıfır arabalarda dahi bu kadar parlak kusursuz bır boya yoktur.arbada ne bir cızık ne de bir rutus vardı aldıktan sonra ınanmadım ıkı defa boya ekspertizi yaptırdım bişey cıkmadı.satarkende kimse ınanmadı.sattığım kişi gösterdi yıne bısey cıkmadı oradan özel honda servisine götürdük onlarda bişey bulamadılar.15 yıllık arabada bırakın boyayı ne rütüş ne ezık göcük nede tek bir çizik vardı akıl sır erdiremedim
Zeki bey 15 yaşındaki aracda bir kusur çıkmamması imkansızmı diyeyim maşallah mı diyeyim anladım
Bu boyama şekli parça parça da uygulanabiliyor mu acaba? Mesela sadece çamurluk, motor kaputu, bagaj kapağı vs. gibi parçalar üzerinde de uygulanabilir mi?
fiyat konusunda herhangi bir bilgi var mı. öyle herkesin yaptırabileceği cinsten bişey değildir umarım
Valla antatılana göre komple araba çıplak kalıyo bayağı zahmetli bir iş zaten yaramıyan bir boya yapsan en az 1-1,5 milyar belki fazladır da tam bilemiyorum ama buda en az 3-4 katıdır bence
Cogu ustanin ve yetkili servisin anlayamayacagi kadar guzel boya atilabildigi gibi iyi bir boya olcum cihaziyla boyanin atildigi gun ve saati bile tesbit etmek mumkun.
Arkadaşlar, Amerika'da uzun yıllar yaşamış bir komşuma merak ederek sordum. Bizdeki boya takıntısı vb. kozmetik de diyebileceğimiz ufak tefek sorunlar Amerika'da nasıl algılanıyor diye sordum. "Hocam, inan boya var mı diye sorarsan sana gülerler, alaya alırlar" dedi." Ancak bir araba en ufak kazadan sonra bile incelemeye tabi tutulur ve şasede, kolonlarda sorun varsa kesinlikle trafikten men edilirdi."dedi. Ama bize gelirsek abiciğim biz de numara çok. Perte çıkmış iki arabadan bir araba çıkarmayı mı saysam sabahın sehar vaktini görürüm. Bu arabanın boya dışında sorunu yok. Benim asıl kaygım toplanmış bir aracı boyasız diye satmalarıdır. Yoksa çizikten arabanın boyanması normaldir.