0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Devam Devam Devam Abi yine eline sağlık.
La alper senin aracın ecu suna müdahale edelim diyecemde diagnostik te yüklü değildir bunu beyni
Sağol kardeşim teşekkür ederim..Dereceli, buldum fakat ona sıra gelene kadar çok işimiz var..Bu aralar yine satmakla satmamak arasındayım..Nedeni doyurmuyor artık gitmiyor çok hantal 100-120 km hızı görene kadar neler çekiyorum.Düz boru headers çift boğaz karbüratör takayım diyorum ama yakıt çok artcak yine gideri bir tofaş kadar olmucak şaşırdım kaldım..Masrafa Değer mi değmez mi ? Bazı çürükler var ki bagaj içi falan gözümde çok büyüyor fitilleri falan değiştik fakat halen bagaj su alıyor..Muayeneye giricez rotiller rot başları kapı açma kolu fln derken toplamda bir 400 lira lazım sıkıntı büyük
Kemal amca geldi aklıma "sat kurtul." sanırım en iyisi bu e30 farz Bunca masrafı e30 yapsan dragada katılırsın driftede
ilk başta uyardım ama "bundan hoşlanıyorum" demiştiyani masraf edip sonuç alamamaktan hoşlanıyormuş....
Bagaj icin birsey diyemem ama ellerine saglik guzel bir is olmus
bagaj için yağmur gider yolarına bak birde stopların ordan su kaçabilir ama araç güzel olmaya başlamışMiras değil alın teri yazdırmayı unutmaemeğine sağlık
Alper ufak tefek bir arkadaşı elinde fener ile bagaja sok, bagaja tabancayla su sık içerden kontrol etsin netaraftan su akıyor diye, bence işe yarayabilir