Geçmiş olsun kardeşim
Üzüldüm valla öğrencilik bir yanda araba bir yanda zor oluyor ama keyfi çok güzel
Sağol kardeşim teşekkürler..Gerçekten külfiyeli oluyor..
Kem gözlere şiş diyip gülüp geçelim ağa can sıkma sen. Gel atölyeden kaçırırız üç beş bişi 
Hacı yarın komple kaporta boya hariç a dan z ye eksikliklerine giricem inşallah..Kapsamda gözüken şuan olarak(marş,şarj,ön takım.su fiskiye kafaları ve deposu)başkada eksiğimiz yok motor mekanik olarak..Belki bir süpriz çift boğaz weber karbüratör,hava filtresi ve headers olabilir..
Sağol kardeşim teşekkürler..Gerçekten külfiyeli oluyor..Hacı yarın komple kaporta boya hariç a dan z ye eksikliklerine giricem inşallah..Kapsamda gözüken şuan olarak(marş,şarj,ön takım.su fiskiye kafaları ve deposu)başkada eksiğimiz yok motor mekanik olarak..Belki bir süpriz çift boğaz weber karbüratör,hava filtresi ve headers olabilir..
Anam anam

sen ne apıyon öyle

filtreyi unutma buji değişimi gelincede ultrasonic döşe kablolarıda sıfırla
Alper Maşallah toparlıyorsun arabaya valla

ilk hali ile bu arasında gözle görülüt fark var

jantlarıda bir boyatsan süper olur

bütçe varsa tabiki
silecekleri farları plakaları , jantların temizliği aracın basılması vs güzel oldu güzel

Aha Mesut abi

ağa bak kaçırma Mesut abiyi tavsiyeleri al kop gel atölyeye

bu atölyede neymiş böyle diyenler duydum susmasınlar
Sağol Mesut abi teşekkür ederim seni konumda görmek güzel

yarından itibaren muayene için hazırlıklara başlıyorum rotiller rot başları ön düzene silecek su deposu motoru ,cam krikosu ufaktan keyfe keder tesisat olayına giricem inş.jantları boyamak istiyorum fakat hiç sökme takma yapmadan nasıl olur bilemiyorum diğer türlü maliyetli olucak çünki.. :/
Ardacım gelicem kardeşim şu vizeleri bir atlatalım
Vayy abi yine eline saglik tam gaz devam. Abi birde 70lik ibre varya arabayla max kacla gittin
Edit: pardon abi o devir ibresiymis.
Ellerin dert görmesin kardeş bu arabanın yürüyeninde sorun çıkmaz inşallah...Sende uzun uzun zevkle binersin
Vayy abi yine eline saglik tam gaz devam. Abi birde 70lik ibre varya arabayla max kacla gittin
Edit: pardon abi o devir ibresiymis.
Sağol kardeşim..
Ellerin dert görmesin kardeş bu arabanın yürüyeninde sorun çıkmaz inşallah...Sende uzun uzun zevkle binersin 
İnşallah kardeşim..Sağolasın iyi dileklerin için..
Maşallah. Gün geçtikçe daha güzel oluyor daha neler görücez bakalım takipteyim

bende yeni bişeyler katmak istiyorum arabama sizden gördüklerim bana fayda sağlıyor
bende yeni bişeyler katmak istiyorum arabama sizden gördüklerim bana fayda sağlıyor 
CAİ tak sen

Film çek camlarına. Kule gergisi tak ön tarafa
Teşekkürler kardeşim..Senin araca yapılabilecekler basit ilk işin film ve far karartma olsun..bu kasaların ledli stopları çok güzel oluyor bizim toyotada angel var ama bitti artık angel modası..35 mm yay tak aile sıkıntın yoksa..
Teşekkürler kardeşim..Senin araca yapılabilecekler basit ilk işin film ve far karartma olsun..bu kasaların ledli stopları çok güzel oluyor bizim toyotada angel var ama bitti artık angel modası..35 mm yay tak aile sıkıntın yoksa..
Oda benden aile derdi var
Hacı o zaman damlaya damlaya göl hesabı biriktirceniz..Sonrada eline avucuna girenle bi cesaret yapıp alıcan kendi arabanı gerekirse iki hafta binemiceksin kapının önünde o sana bakıcak sen ona bakıcan zaten hergün binemicen ama kimseye eyvallahın olmucak kendini ayarladığın her dakka istediğini yapabilirsin bi yandan kişisel zevklerini doyurmuş olursun bir yandanda kendi arabam dersin..Hoş çevren çoğalırda yiyicilere aldanmıcan

Özellikle babanın karışamaması çok eğlenceli oluyor

fazlasıyla sıkıntı çekersin ama yok deyip üzülmezsin ,olduğu için kullanamasanda Allah büyüktür der geçersin