0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar gecen gün farkettım arabamla agır agır giderken nerden geldigini çözemedigim bir sürtme sesi var cok az geliyor. sanki balata diske degiyormus gibi bir ses çıkıyor. baktırdım balatalara bişi çıkmadı baska nerden gelebilir. basına böyle bir ses gelen var mı ? yorumlarınızı bekliyorum
Umut bey başıma böle sorun gelmedi ama tekerlerden olabilir diye düşünüyorum
El freninin kumanda ettiği arka kampanaları kontrol ettirdiniz mi?Eğer o da değilse teker rulmanlarını dinletmeniz gerekecek.
hocam tekerlerden derken lastıklerı 2 yıl önce değiştirdim hani çapraz degiştirme oluyor ya onu yapmadım ondan olabilir mi acar mısınız biraz
tekin bey el freni kampanalarını yeni değiştirmiştim tek tarafı bitmiş yenisini taktırmıstım benımde aklıma o geldi acaba 2 tarafta esit tutmuyor mu diye? çünkü aracım 100 binde el freni degistirmek zorunda kalmıstım
Yeni değiştirtdiyseniz tekrar kontrole gitmenizde fayda var, sürerek değil, lifte kaldırıp elle çevirerek dinlesinler ses varsa yada zor dönme, kampanadandır. Rulman kontrolü için yine aynı şekilde lifte kaldırılarak denenecektir.
aracın önündeki motorun altındaki plastik korumaya bakarmısın abi birde çünkü bizimki çıktığında hep ses geliyor