Gönderen Konu: 2013 yaris 1.0 life motor sesinin şasiye gecmesi  (Okunma sayısı 3133 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Daha önce 2005 yarış 1.0 multimatic sahibiydim rölantida motor sesini duymak imkansızdı fakat yeni kasa yarisde inanılmaz bir titreme ve motor sesinin şasiye gelmesinden şikayetçiyim ayni dertden muzdarip kimse varmi yada akıl verebilecek kimse şimdiden herkese tesekkur ederim saygılar

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '12
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 yaris 1.0 life motor sesinin şasiye gecmesi
« Yanıtla #1 : Mart 15, 2013, 09:40:23 »
Daha önce 2005 yarış 1.0 multimatic sahibiydim rölantida motor sesini duymak imkansızdı fakat yeni kasa yarisde inanılmaz bir titreme ve motor sesinin şasiye gelmesinden şikayetçiyim ayni dertden muzdarip kimse varmi yada akıl verebilecek kimse şimdiden herkese tesekkur ederim saygılar

Merhaba,

Şahsen bende böyle bir sıkıntı söz konusu degil. Servise ne diyor bu konuda.. Önemli bir sorun.
Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 15, 2013, 09:43:35 »
2013 model araçda da sorun varsa işimiz var bizim valla Engin bey günaydın
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '12
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 15, 2013, 16:06:42 »
Seri üretim. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Taşınma sırasında meydana gelmiş bir sorun olabilir. Bu tarz bir şikayet ilk defa duyuyorum. En azından bu forumda hic duymadim.
Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 15, 2013, 18:05:55 »
Motor ve şanzıman kulaklarına baktırın derim
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Mart 16, 2013, 13:08:49 »
Motor rolantida tir tir titriyor düzenli bir ses gelmiyor koltuklar şasi bile sallanıyor duzensizligin nedeninin sibob ayarlarindan olabilecegini soylediler fakat herhangi bi cozum yolu bulamadik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 16, 2013, 15:01:39 »
Motor rolantida tir tir titriyor düzenli bir ses gelmiyor koltuklar şasi bile sallanıyor duzensizligin nedeninin sibob ayarlarindan olabilecegini soylediler fakat herhangi bir cozum yolu bulamadik

2013 arabada sübap ayarlarının sorun olacağını zannetmiyorum ama yinede bakılmalı.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Mart 27, 2013, 17:54:19 »
Evet servis soruna noktayi koydu ,aciklama arac 3 silindirli oldugu icin motorun asiri vibrasyonlu calismasinin gayet normal oldugunu soylediler .Tamamen bana gore fiyasko sanki az para verdik laden Boyle sikintilar var satarken anlatin Ben Napiyim mazotlu araba kadar ses cikaran arabayi..sonu mahkemede biter bu ısın..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mart 27, 2013, 17:57:57 »
Evet servis soruna noktayi koydu ,aciklama arac 3 silindirli oldugu icin motorun asiri vibrasyonlu calismasinin gayet normal oldugunu soylediler .Tamamen bana gore fiyasko sanki az para verdik laden Boyle sikintilar var satarken anlatin Ben Napiyim mazotlu araba kadar ses cikaran arabayi..sonu mahkemede biter bu ısın..

Malesef bu işte servisin yapabilecek birşeyi yok sizinde yok 1.0 yaris gerçekten 3000den sonra gürültülü fakat bu 3 silindirden kaynaklanıyor. Mahkemeye verirseniz adamların size diyeceği tek şey bu arabayı neden test edipte almadın olur uğraşmayın derim memnun değilseniz satma yoluna gidin derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #9 : Mart 27, 2013, 18:32:38 »
Hayirlisi bakalim en as 5000 zarar ederiz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mart 27, 2013, 18:46:36 »
Hayirlisi bakalim en as 5000 zarar ederiz

O zaman arabanın biraz tadını çıkartmaya bakın bence.