Değerli arkadaşlar, 2012 Corolla Elegant aracımı alır almaz yetkili serviste kapı bantlarını taktırmıştım. Bu kapı batlarını sökmek istiyorum. Koruma moruma hikaye. Daha önce söken arkadaş oldu mu ? Boyada herhangi bir hasar yok. Sökerken boyaya ve kaportaya zarar verir miyim? Nelere dikkat etmem gerekir? Sanırım çift taraflı bantla yapışık. Bu yapıştırıcın etkisini giderecek bir solüsyon , sıvı var mıdır? Veya hiç uğraşmadan servise mi söktüreyim? Bilgi vereceğinizi umarak keyifli sürüşler dilerim.
Değerli arkadaşlar, 2012 Corolla Elegant aracımı alır almaz yetkili serviste kapı bantlarını taktırmıştım. Bu kapı batlarını sökmek istiyorum. Koruma moruma hikaye. Daha önce söken arkadaş oldu mu ? Boyada herhangi bir hasar yok. Sökerken boyaya ve kaportaya zarar verir miyim? Nelere dikkat etmem gerekir? Sanırım çift taraflı bantla yapışık. Bu yapıştırıcın etkisini giderecek bir solüsyon , sıvı var mıdır? Veya hiç uğraşmadan servise mi söktüreyim? Bilgi vereceğinizi umarak keyifli sürüşler dilerim.
Bence sökmeye hiç uğraşmayın.Sökünce hem kapılarınız çok boş gelir gözünüze,hemde koruma olayı gerçekten faydalı.Örneğin dik bir köşeden dönüyorsunuz bir an dalgınlığınıza geldi ve sürttünüz.Bu durumda koruma bandı zedelenecektir,en kötü ihtimalle söktürür yenisini alırsınız.ama kapınız zedelenirse boyanacak en iyi ihtimalle.Ayrıca sökerken yaşanacak sorunlarda cabası,sonuçta kuvvetli bir bantla yapıştırılıyor ve çıkarırken garanti vermez kimse.
Misina yada diş ipi sokun ve arasında gezdirin. Çift taraflı bant ile monte ediliyor boyada sıkıntı olmaz yeterki dikkatli olun.