Toplam Oy Verenler: 23
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar arkadaşlar.. uykusuz gecelerim başladı çünkü yeni araba almaya karar verdik.. sizlerin forumdaki olumlu yorumları beni aurise yönlendirdi. bu yüzden hepinize çok teşekkür ederim.kaporasını verdik ve gidip cuma günü arabamızı alacaz. ancak düz vites mi otomatik vites mi karar veremedik. 3,500 lira gibi bir rakama gerek var mı?? sorun çıkarır mı ki en önemli konu bu.. kafam rahat olur mu? benim için en önemli konu sorunsuzluk bu multi drive s düz vites kadar sorunsuz mudur Toyota gibi sağlam mıdır??hepinize çok teşekkür ederim iyi forumlar
Uykusuz geceler başladı deyince çocuk oldu sandım
CVT deyince akan sular durur, eşimin zorlamasıyla cvt yaris aldım fakat şu anda başka araçları kullanmak bana ızdırap geliyor.. CVT nin faydaları dersek 1. müthiş konforlu, dişli yok dolayısıyla geçiş yumuşak oluyor ve hissedilmiyor2. performansı çok iyi özellikle ara hızlanmalarda kendinden büyük motorlu araçlara nal toplatır..3. ayağınızın ayarını bilirseniz süper yakıt ekonomisi sağlıyor.Şiddetle cvt öneririrm aldıktan sonra iyi ki almışım dersiniz. ayrıca 3500tl fark a değer.
.....bu multi drive s, düz vites kadar sorunsuz mudur Toyota gibi sağlam mıdır??
Evet CVT Toyota gibi sağlamdır, "Düz vites kadar sorunsuzmudur?" onun kadar sorunlu olmadığını söylesek daha doğru olur. Hatta tam sorunsuz diyebiliriz. Yeni CVT şanzımanlı aracınız hayırlı olsun.
Arkadaşım2013 auris aldı otomatik vites f1 7 ileri şanzıman olandan mı multi drive mı tam otamatik mi bilmiyorum .Ama aracın kasa tek kelime ile müthiş olmuş bagaj hacmi eski auris ten biraz daha geniş arkaşım çok memnun .Şimdiden hayırlı olsun