0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
insan hayatı sınavlarla geçiyor...okula gidersin sınavlara girersin bir meslek sahibi olmak istersin sınava girersin...evlenirsin hatunla çoluk çocukla sınav olursun allah gönlümüze göre versin..
Aaaaaminnnnnnnnnn
Pek Çalışamadım ama büyük ihtimal 1 sene beklerim. Yada azerbeycana gitmek için annem ve babamı ikna etmeliyim. Tıp için yıllık 5 bin diyorlarmış komşumuuzn oğlu gidiyor
Valla üniversitedeyim ama çocukluk hayalim olan askeriyeyi tekrar denemek amaçlı tekrardan giriyorum hiç çalışmadım bakalım neler olacak yarın öbür gün muhtemelen deneme sınavı çözerim yeter artar bana konular taze okulda da ağırlarını görüyoruz hakkımızda hayırlısı diyelim...
Sınava girecek arkadaşlara başarılar.Okulunuzu iyi seçin Puan olarak ne acaba ? ve hangi üniversiteymiş merak ettim ?
Barajı geçmen yeterliymiş . hangi üni bilmiyorum valla Ama Kıbrısta Lefke Avrupa Üniversitesi var puan istemiyor 5.000 dolar . öğretmen veya polis ya memur çocuğuysan %30 burs veriyor 3.500 dolara iniyormuş orayıda düşünüyorum ben ) bölümüde sen seçiyorsun.
Kıbrısı hiç tavsiye etmem size neden olarak ise hem eğitimi hemde her önüne gelenin girdiği bir üniversite olduğundan ilerisi için mantıklı bir adım olmaz.Sonuçta oralara kim gidiyor, ya hiç bir yeri kazanamayanlar yada aileden zengin olup sadece çerçeveletecek bir diplomam olsun diye düşünenler gidiyor.Varsın 1 sene geç olsun ama güzel bir yer olsun,belki 1 sene sıkıntı çekersiniz ama 1 sene rahat edip ömür boyu sıkıntı çekmektense 1 seneyi tercih ederim ben olsam.