Gönderen Konu: YGS' ye Girecekler  (Okunma sayısı 2499 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
YGS' ye Girecekler
« : Mart 10, 2013, 19:51:06 »
Eeee şurda ygs ye bugünden itibaren 13 gün kaldı. Kaç arkadaşım benle birlikte ygs ye girecek. Bu arada sınav giriş belgeleri 13 marta kadar açıklanacak. Açıklandıktan sonra burda paylaşırsanız belki aynı yere denk gelebiliriz. Ben bu sene YGSye fazla çalışmadım amacım seneye çalışmak çünkü okul tam gün haftasonu dersane iyice bunaldım ders çalışmaktan. YGSye girecekler burda toplanalım.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

YGS' ye Girecekler
« : Mart 10, 2013, 19:51:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: YGS' ye Girecekler
« Yanıtla #1 : Mart 11, 2013, 01:11:07 »
Valla üniversitedeyim ama çocukluk hayalim olan askeriyeyi tekrar denemek amaçlı tekrardan giriyorum hiç çalışmadım bakalım neler olacak yarın öbür gün muhtemelen deneme sınavı çözerim yeter artar bana konular taze okulda da ağırlarını görüyoruz hakkımızda hayırlısı diyelim...
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 11, 2013, 01:15:45 »
insan hayatı sınavlarla geçiyor...okula gidersin sınavlara girersin bir meslek sahibi olmak istersin sınava girersin...evlenirsin hatunla çoluk çocukla sınav olursun :):)
allah gönlümüze göre versin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 11, 2013, 13:48:24 »
Pek Çalışamadım ama büyük ihtimal 1 sene beklerim. Yada azerbeycana gitmek için annem ve babamı ikna etmeliyim. Tıp için yıllık 5 bin diyorlarmış komşumuuzn oğlu gidiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 11, 2013, 13:51:49 »
insan hayatı sınavlarla geçiyor...okula gidersin sınavlara girersin bir meslek sahibi olmak istersin sınava girersin...evlenirsin hatunla çoluk çocukla sınav olursun :):)
Aaaaaminnnnnnnnnn
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 11, 2013, 18:00:34 »
Aaaaaminnnnnnnnnn
:)
Pek Çalışamadım ama büyük ihtimal 1 sene beklerim. Yada azerbeycana gitmek için annem ve babamı ikna etmeliyim. Tıp için yıllık 5 bin diyorlarmış komşumuuzn oğlu gidiyor :)
tıp derken bende biyomedikal okuyorum ve biyomedikal mühendisliğine gitmeyi düşünüyorum forumda bir kaç tane biyomedikalci var :)
Amin :)
Valla üniversitedeyim ama çocukluk hayalim olan askeriyeyi tekrar denemek amaçlı tekrardan giriyorum hiç çalışmadım bakalım neler olacak yarın öbür gün muhtemelen deneme sınavı çözerim yeter artar bana konular taze okulda da ağırlarını görüyoruz hakkımızda hayırlısı diyelim...
:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 11, 2013, 19:02:18 »

Sınava girecek arkadaşlara başarılar.Okulunuzu iyi seçin ;) :)

Puan olarak ne acaba ? ve hangi üniversiteymiş merak ettim ? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 26 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 11, 2013, 19:10:49 »
Girecek olanlara başarılar  dilerim benimde seneye sınav  telaşı yavaş yavaş başlar artık :)
Çoğu zaman gidiyoruz... Kiminin hoşuna,kiminin zoruna ;)

2007 COROLLA TERRA D4-D FÜME 100.000
2004 CLİO Symbol 1.4 GÜMÜŞ GRİ 137.000

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 11, 2013, 19:34:26 »
Sınava girecek kardeşlerime başarılar. Sınav maratonunuzun en kolay sayılabilecek sınavıyla hayatın cilvesini tadacağınız sınavlara hoş geldiniz. Yaka bırakmaz bu sınavlar maalesef.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 11, 2013, 19:53:49 »
Sana tavsiyem uzak dur o tarz yerlerden.Neden dersen şöyle anlatayım sana Azerbaycan şuan Baküdeki en iyi hastanesindeki doktordan tut,okullarındaki hoca kadrosuna kadar tam anlamıyla "fos" durumda.Zamanında benimle aynı liseden mezun arkadaşımda Bulgaristan Varna üniversitesine gitmişti.İlk başlarda çok güzel geldi hem yurtdışı olması hemde birden üzerindeki baskının kalkması bakımından.Ama 2.sınıftan sonra baktı dedi burada olmuyor bu işler geri geldi.Şimdi burada Cerrahpaşada okuyor.Ne oldu olan onun 3 senesine,ailesinden baskı görmesine ve tabi harcadığı paralara oldu.Orada okuyan öğrencilere sorunca güzel diyorlar çünkü eğlencesi bol,dersler içerik yönünden boş zorlamıyor.Birazda sınavın baskısından bir an önce kurtulma isteğiyle birleşince sonuç ortada.En kötü ihtimalle 1 sene bekle,bir sonraki yıl güzel bir yer kazan.belki 1 senen gider ama sonrasında emin ol en az 5-6 sene fark atarsın onlara.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mart 12, 2013, 00:39:11 »

Sınava girecek arkadaşlara başarılar.Okulunuzu iyi seçin ;) :)

Puan olarak ne acaba ? ve hangi üniversiteymiş merak ettim ? :)

Barajı geçmen yeterliymiş . hangi üni bilmiyorum valla :) Ama Kıbrısta Lefke Avrupa Üniversitesi var puan istemiyor 5.000 dolar . öğretmen veya polis ya memur çocuğuysan %30 burs veriyor 3.500 dolara iniyormuş orayıda düşünüyorum ben :)) bölümüde sen seçiyorsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 12, 2013, 04:01:57 »
Barajı geçmen yeterliymiş . hangi üni bilmiyorum valla :) Ama Kıbrısta Lefke Avrupa Üniversitesi var puan istemiyor 5.000 dolar . öğretmen veya polis ya memur çocuğuysan %30 burs veriyor 3.500 dolara iniyormuş orayıda düşünüyorum ben :)) bölümüde sen seçiyorsun.
   Kıbrısı hiç tavsiye etmem size neden olarak ise hem eğitimi hemde her önüne gelenin girdiği bir üniversite olduğundan ilerisi için mantıklı bir adım olmaz.Sonuçta oralara kim gidiyor, ya hiç bir yeri kazanamayanlar yada aileden zengin olup sadece çerçeveletecek bir diplomam olsun diye düşünenler gidiyor.Varsın 1 sene geç olsun ama güzel bir yer olsun,belki 1 sene sıkıntı çekersiniz ama 1 sene rahat edip ömür boyu sıkıntı çekmektense 1 seneyi tercih ederim ben olsam.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 12, 2013, 12:47:45 »
   Kıbrısı hiç tavsiye etmem size neden olarak ise hem eğitimi hemde her önüne gelenin girdiği bir üniversite olduğundan ilerisi için mantıklı bir adım olmaz.Sonuçta oralara kim gidiyor, ya hiç bir yeri kazanamayanlar yada aileden zengin olup sadece çerçeveletecek bir diplomam olsun diye düşünenler gidiyor.Varsın 1 sene geç olsun ama güzel bir yer olsun,belki 1 sene sıkıntı çekersiniz ama 1 sene rahat edip ömür boyu sıkıntı çekmektense 1 seneyi tercih ederim ben olsam.

Haklıısn aslında Ertan abi . Bir sene beklemek daha mantıklı Kıbrıs ve Azerbeycanı son ihtimal olarak görüyorum ben ztn :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mart 13, 2013, 21:26:30 »
Bende şöyle yapmayı düşünüyorum şimdi ben sınava gircem ama çalışmadım çünkü okulun yüzünden bir arada yürütemedim lys mf4 ten 215 civarı yaparsam belki istanbul şile deki ışık üni. sine 50burs yazılabilirim yada 300 yaparsam kocaeli mtok. Yapamassam 2 yıllığa geçiş hakkımı kullanmayı düşünmüyorum 1 sene adam akılllı çalışmak için. Eğer 2 yıllığa gidersem dgs ye çok iyi çalışmam lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mart 23, 2013, 23:03:43 »
Yarin sinava girecek tüm arkadaslarima basarilar dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 23, 2013, 23:11:06 »
Yarın sınava girecek bütün kardeşlerime sınavda başarılar diliyorum. Allah emeklerinizi boş çıkarmasın.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mart 22, 2014, 21:46:00 »
Yarın benle birlikte sınava girecek tüm arkadaşlarıma, kardeşlerime başarılar dilerim :) Bu sene sınava çalışmaya gerek duymadım öylesine giriyorum üniversiteye gittiğim için :D  Değerimi bilin hee sıralamanızı yükseltiyorum :P :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 22, 2014, 22:18:22 »
Hepinize simdisen basarilar sonunda bu sene sinava girmiyorum uyuyacagim demek isterdim ama ise gidicem :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mart 23, 2014, 13:46:42 »
Ygs'ye girenlere şimdiden ilerde girecekleri dgs- kpss, öyp sınavlarında başarılar dilerim :)
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mart 23, 2014, 15:11:39 »
Oldu bitti :D Önemli olan sınava katılmaktı :D